Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Πριν 20 χρόνια δεν θα έπαιρνε βίζα και τώρα είναι στον Λευκό Οίκο...

Σχολίασε ο Παπαχελάς για τη συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ (θυμίζοντας Μπογδάνο)...


Στην παγίδα της ευκολίας έπεσε ο Αλέξης Παπαχελάς σχολιάζοντας την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ… 
Αφού τον μοναδικό συμβολισμό που διέκρινε από το ταξίδι του πρωθυπουργού… είναι ότι ένας πολιτικός που πριν 20 χρόνια μπορεί να μην έπαιρνε καν βίζα, τώρα βρίσκεται στον Λευκό Οίκο και συναντιέται όχι με κάποιον κεντροαριστερό πρόεδρο, αλλά τον Τραμπ!
Είναι φανερό όμως ότι εκτός από τον υπαινιγμό που επιστράτευσε ο δημοσιογράφος για τη βίζα που δεν θα μπορούσε να πάρει ο Τσίπρας (άραγε για ποιο λόγο), αλλά και την ισχυρή δόση λαϊκισμού που κρύβει μια τέτοια τοποθέτηση… Η αντιπολίτευση αυτού του τύπου είναι κατά κάποιον τρόπο αντιφατική! Διότι δεν γίνεται από τη μια να εγκαλείται ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του να αφήσουν στην άκρη τις ιδεοληψίες, να σοβαρευτούν (παλαιότερα για να κρατήσουν τη χώρα στην ευρωζώνη) κλπ… και όταν το κάνουν να λοιδορούνται!
Άλλωστε υπάρχουν τόσα πολλά θέματα για να αντιπολιτευθεί κανείς αυτήν την κυβέρνηση που μετά από κάποια στιγμή είναι σαν να κλέβεις εκκλησία!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.