Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η Ντόρα ...τού "τά λέει"! Ο Κυριάκος "τά ακούει"...;

Τα λέει στον Άδωνη για… να τ’ ακούσει ο Κυριάκος...
Αποτέλεσμα εικόνας για Ντόρα Μπακογιάννη
Η εσωκομματική συζήτηση στην ΝΔ για το πού πρέπει να στρίψει το τιμόνι του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλά κρατεί –και μετά το...
«όχι» στο νομοσχέδιο για την «ταυτότητα φύλου», πολλοί στο εσωτερικό της οδού Πειραιώς στέλνουν τα δικά τους, ιδιαίτερα μηνύματα, στην ηγεσία. Μάλιστα, έχει ιδιαίτερη αξία όταν τέτοιου τύπου μηνύματα, να μην… ενθυλακώνει την «γραμμή Γεωργιάδη», στέλνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη η… αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη. 
Μάλιστα, χθες, η πρώην υπουργός, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» της Ηλείας, έστειλε… μήνυμα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως ο στόχος πρέπει να είναι η διεύρυνση προς το Κέντρο και όχι η δεξιά στροφή. «Η ΝΔ έχει δεσμευτεί δια του προέδρου της για την στροφή προς το κέντρο και νομίζω ότι αυτό είναι και το ζητούμενο» τόνισε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη, για να προσθέσει με νόημα, τεκμηριώνοντας με σοβαρό τρόπο –όπως πάντα- την άποψή της: «Σήμερα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός σκεπτόμενων παραγωγικών ανθρώπων, οι οποίοι αναζητούν τρόπο έκφρασης. 
Η ΝΔ μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το μέσο της πολιτικής τους έκφρασης. Έχει δε σημασία η στροφή προς το κέντρο να καταγραφεί και με κοινωνικές πολιτικές, με τις ιδέες της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, οι οποίες είχαν περάσει σε δεύτερη μοίρα τα τελευταία χρόνια». Εκείνη τα είπε. 
Το θέμα είναι αν ακούγεται…
matrix24.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος δικός μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.