Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Μήπως αλείβουν τά φαλάγγια τού Αδώνιδος...;

Αφελής; Κυνικός; Ή μήπως αδιάφορος;...
Τάσος Παππάς
«Δεν είναι ανήθικο το να μπορεί κάποιος να ξεφύγει από μια κυβέρνηση που τον υπερφορολογεί» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Νομίζει ότι
έτσι προσφέρει βοήθεια στον αρχηγό του που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υπεράκτια εταιρεία της συζύγου του;

Το αντίθετο ακριβώς πετυχαίνει. Κρατάει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και μάλιστα με χοντροκομμένο τρόπο ένα θέμα, το οποίο ο πρόεδρος της Ν.Δ. προσπαθεί -με συστάσεις και προτροπές προς τα φίλια μέσα ενημέρωσης και με επικοινωνιακές ντρίμπλες-να απωθήσει στο περιθώριο της δημόσιας συζήτησης.

Γιατί το έκανε αυτό ο κ. Γεωργιάδης;

 συνέχεια
Έχει άγνοια του κινδύνου; Δεν νομίζω. Είναι αφελής; Σε καμία περίπτωση. Είναι κυνικός; Σίγουρα είναι αλλά όταν πρόκειται για τους αντιπάλους του.

Δεν μπορεί να ελέγξει το θυμικό του; Εντάξει, είναι εκρηκτικός τύπος, του αρέσει να προκαλεί, αντιδρά εν θερμώ όταν νιώθει ότι αδικείται, έχει εμμονές, επιδίδεται συχνά σε κυνήγι μαγισσών, κάνει την τρίχα τριχιά, πολώνεται με κάθε ευκαιρία, ωστόσο δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει ότι για ένα μείζονος σημασίας ζήτημα στο οποίο εμπλέκεται από καραμπόλα ο πρόεδρος του και το έχει κάνει σημαία η κυβέρνηση απαιτείται αυτοσυγκράτηση.

Δεν είναι ηλίθιος. Τότε τι; Μήπως δεν τον πολυενδιαφέρει εσχάτως αν με τις πράξεις και τις δηλώσεις του εκθέτει τον αρχηγό του; Λέω μήπως;...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.