Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

"Πανηγυρίζει για αριθμούς που λένε τη μισή αλήθεια"...

Πυρά Κεφαλογιάννη προς τη κυβέρνηση...
«Έξοδος από την κρίση θα υπάρξει μόνον με μία νέα, εξωστρεφή πολιτική, που θα δημιουργεί προϋποθέσεις προσέλκυσης επενδύσεων, δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και τελικά, διάχυσης του πλούτου σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας. Αυτό το σχέδιο καταθέτει στον ελληνικό λαό η Ν.Δ. Θέλουμε να δημιουργηθεί πλούτος στη χώρα και όχι να αναδιανέμουμε την φτώχεια, όπως κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», τονίζει σε συνέντευξη της στη «Δημοκρατική Ρόδου» η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως: «Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να γίνει και πάλι ο εκφραστής της μεσαίας τάξης, ο υπερασπιστής της συλλογικής αλληλεγγύης, ο θεματοφύλακας του κοινωνικού κράτους με ξεκάθαρο στίγμα που θα στηρίζεται στις αξίες και τις αρχές της ιδρυτικής Διακήρυξη της παράταξή μας. Μια ήρεμη και αποφασιστική δύναμη προόδου και εκσυγχρονισμού της ελληνικής κοινωνίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει παρασυρθούμε σε συνταγές των άκρων που θα μας οδηγήσουν σε ρήξη με τις μεγάλες κοινωνικές πλειοψηφίες».
Πρόσθεσε, μάλιστα πως:
 συνέχεια
«Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε η μεγάλη παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Που μπορεί να συνθέτει και να ενώνει ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις στο κέντρο του πολιτικού φάσματος. Να βρούμε τους τρόπους να χτίσουμε τις νέες μεγάλες πλειοψηφίες του ελληνικού λαού. Υπό την έννοια αυτή, το στοίχημα της ανανέωσης δεν εξαντλείται στη, θετική, ανανέωση των ψηφοδελτίων του κόμματος αλλά στην, όπως σας ανέφερα, προσέγγιση και κινητοποίηση των νέων και όσων απέχουν σήμερα από την πολιτική».

Η κυρία Κεφαλογιάννη άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Της αρκεί να πανηγυρίζει για αριθμούς που λένε πάντα τη μισή αλήθεια. Αν κάποιοι θεωρούν ως υπερβολή την κριτική ότι έχουμε τη «χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης», πιστέψτε με αυτό ισχύει και για τον Τουρισμό και για τον Πολιτισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.