Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Απίστευτες κατηγορίες της Μόσχας κατά της Ουάσινγκτον...

"Αιμοδιψές ξέσπασμα"...
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε η μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χάλεϊ για...
την Βόρειο Κορέα, τις χαρακτήρισε ως «αιμοδιψές ξέσπασμα», επισημαίνοντας ότι η χρήση βίας κατά της Πιονγιάνγκ θα είναι ένα μεγάλο λάθος, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

Η Χάλεϊ είχε προειδοποιήσει την ηγεσία της Βόρειας Κορέας ότι «θα καταστραφεί ολοσχερώς» εάν επιχειρήσει να επιτεθεί στις ΗΠΑ, μετά τη δοκιμαστική εκτόξευση ενός τελευταίου τύπου πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς που θα μπορούσε θα μπορούσε να πλήξει τις Ηνωμένες Πολιτείες όπως ισχυρίστηκε η Πιονγιάνγκ.

«Εάν κάποιος πραγματικά θέλει πολύ να κάνει χρήση ισχύος για να «καταστρέψει την Βόρειο Κορέα», όπως είπε η εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ -τέτοιο ήταν το αιμοδιψές ξέσπασμα- πιστεύω ότι παίζει με την φωτιά και είναι μεγάλος λάθος» δήλωσε ο Λαβρόφ, προσθέτοντας ότι «εμείς θα κάνουμε το οτιδήποτε για να μη συμβεί αυτό, ώστε το πρόβλημα να επιλυθεί αποκλειστικά με ειρηνικά, διπλωματικά και πολιτικά μέσα».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.