Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Η Ραδιοτηλεόραση κυκλοφορεί ξανά, δωρεάν

Από σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 και κάθε Παρασκευή η «Ραδιοτηλεόραση», το ιστορικό περιοδικό της ΕΡΤ, κυκλοφορεί ξανά ως freePress δωρεάν!
Στο πρώτο τεύχος υπάρχει ρεπορτάζ για την υβριδική τηλεόραση, το νέο πρωτοποριακό τεχνολογικό εγχείρημα της ΕΡΤ και γνωριμία με τους συντελεστές της «Πρώτης Είδησης» της ΕΡΤ1, τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τη Μαίρη Πολλάλη.
Επίσης πλούσιο φωτορεπορτάζ από το εορταστικό πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της ΕΡΤ, που είναι και το εξώφυλλό του περιοδικού.
Η Ραδιοτηλεόραση άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας και με τα πανεπιστήμια όπου καθηγητές..
και φοιτητές ενώνουν τις δυνάμεις τους και γράφουν ιστορία, σε δράσεις, έρευνες, διεθνείς διαγωνισμούς. Επίσης στο πρώτο τεύχος σε περίοπτη θέση και η συγγραφέας Άλκη Ζέη.
Με αφορμή την επανέκδοση του περιοδικού ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Βασίλης Κωστόπουλος, αναφέρει στο editorial του πρώτου τεύχους της  «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ»:

Η επανέκδοση της «Ραδιοτηλεόρασης»: το πέρασμα της ΕΡΤ σε μια εποχή σύγχρονη
Βασικός σκοπός της νέας διοίκησης είναι να κάνουμε την ΕΡΤ μια υποδειγματική δημόσια εταιρεία, ασφαλή και ζωντανή μέσα σ’ έναν κόσμο διάχυτο από τις αξίες της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης.
Η επανέκδοση του ιστορικού περιοδικού μας «Ραδιοτηλεόραση» δεν επιστρέφει σε μια παλιά και ξεπερασμένη εποχή, αλλά σε μια εποχή σύγχρονη, όπου όλοι καλούμαστε να δημιουργήσουμε πληροφορημένους πολίτες, εξασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην ελευθερία της έκφρασης και του πλουραλισμού.
Με τον τρόπο αυτό, η «Ραδιοτηλεόραση» γίνεται πλέον η επίσημη φωνή της ΕΡΤ, της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, που θα προχωρήσει προς τα εμπρός με τη βοήθεια όλων όσοι πιστεύουν σε μας και με τη συμπαράσταση των εργαζομένων μας.
Έτσι θα προχωρήσουμε, για να κάνουμε την ΕΡΤ αυτή που θέλουμε, έτσι απλά. Και το περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» θα είναι η έκφραση του μοναδικού μας όπλου, της αλήθειας, προς όλους.
Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!
zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.