Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί δεν ανέχεται κανείς πια τον Βερναδάκη;..

Το να υπερασπιστείς τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις απανωτές γκάφες που έχει υποπέσει τον τελευταίο χρόνο, μόνο εύκολη δουλειά δεν είναι, ενώ όπως διαπίστωσε ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, στο τέλος μπορεί να μην μείνει κανείς που να σε ανέχεται αν μπεις στον ρόλο του συνηγόρου του προέδρου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βερναδάκης με μια καυστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σχολίασε την ανύπαρκτη ατάκα που απέδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αϊνστάιν, κάνοντας μια «μίνι» αναδρομή στις γκάφες του προέδρου της ΝΔ στο πρόσφατο παρελθόν.

«Όταν μπέρδεψε τον Ρουσώ με τον Μοντεσκιέ είπα δεν μπορεί έκανε κάποιο λάθος.
Όταν δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία είπα ήταν αφηρημένος και τον δικαιολόγησα.

Όταν είπε ότι διετέλεσε πολιτικός κρατούμενος επί χούντας ήμουνα κουρασμένος και δεν είχα όρεξη για γέλια.

Όταν είπε (με το στόμφο του πρωτάρη) ότι οι κοινωνικές ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο είπα έτσι είναι, υπάρχουν και κακά ιδιωτικά σχολεία.

Όταν έφερε το παράδειγμα του εξωγήινου για να ζητήσει “απλώς μια βεβαίωση” για την ταυτότητα φύλου, είπα δεν μπορεί, είναι πολύ έξυπνος και μας τρολαρει κανονικά.

Όταν έγραψε ότι η Τροχαία δεν απέτρεψε την ορμή των νερών στην Μάνδρα, είδα τους διπλανούς μου να με οικτίρουν για την ευπιστία μου.

Όταν σήμερα αποκαλύφθηκε ότι διαβάζει Αϊνστάιν από τα fake news δεν υπήρχε πια κανείς να με ανεχτεί», έγραψε ο υπουργός επικρατείας στο Facebook...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.