Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

«Πύρινη» γλώσσα από Ν.Δ...

για το πρωτοσέλιδο που της άναψε φωτιές...

Σκληρή επίθεση στο «Εθνος» -και μέσω αυτού στην κυβέρνηση- εξαπέλυσε χτες η Ν.Δ. με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος του ΣΚΑΪ ταυτίζονται και στοχοποιούν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για τα αίτια της οικονομικής κρίσης.

Χωρίς να λαμβάνει θέση επί της ουσίας του δημοσιεύματος, η Ν.Δ. με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο» και συμπέρανε πως «δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Ομιλος Μάρη βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ.».

Η Πειραιώς σημείωσε ότι όλα αυτά δεν είναι άσχετα με το ζήτημα της φορολόγησης του διαδικτυακού τζόγου και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών και εκείνοι τους το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής».

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγόρησε μάλιστα τον Γιάννη Δραγασάκη πως «πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες, ενθαρρύνοντάς τους να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Μάρη» και υπογράμμισε πως την κυβέρνηση «καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να διασώσει».

«Είναι λογικό ο κ. Μητσοτάκης που γεννήθηκε μέσα στη διαπλοκή και το όνομά του έχει συνδεθεί με τα μισά πολιτικά σκάνδαλα της μεταπολίτευσης να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια» ανέφερε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, προσθέτοντας ότι «το ομολογεί στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ. παραδεχόμενη ότι "παλιά διαπλοκή" υπήρχε».

«Πότε άραγε; Με ποιες κυβερνήσεις; Προφανώς σε αυτές που ο κ. Μητσοτάκης ήταν υπουργός» συνέχισε το Μαξίμου, διαβεβαιώνοντας ότι «η σημερινή κυβέρνηση ούτε επιχειρηματικά συμφέροντα εξυπηρετεί, ούτε συνδιαλέγεται εν κρυπτώ».

«Αν, ωστόσο, η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης δεν αντέχουν καμία διαφορετική φωνή, έχοντας συνηθίσει όλα τα ΜΜΕ να παίζουν στο δικό τους το χαβά, δεν έχουν παρά να ζητήσουν από τον κουμπάρο τους και υπόδικο κ. Μαρινάκη, που έχει ήδη αγοράσει περίπου επτά εφημερίδες, να αγοράσει για χάρη τους άλλες τόσες» κατέληξε το Μαξίμου...



efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.