Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Πλειστηριασμός : Από τά 4,7 εκατ. ξεκινάει, αύριο, η έπαυλη τού Ψυχάρη στό Πόρτο Χέλι...

Στο “σφυρί" αύριο η βίλα του Σταύρου Ψυχάρη...
sto-sfuri-aurio-i-bila-tou-staurou-psuxari-sto-porto-xeliστο Πόρτο Χέλι...

Στο “σφυρί” βγαίνει την Τετάρτη η βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι,  με τιμή εκκίνησης τα 4,7 εκατ. ευρώ.

Η παραλιακή έπαυλη του
πρώην ισχυρού ανθρώπου του ΔΟΛ, η οποία είναι παραθαλάσσια αλλά συνορεύει και με δάσος, θεωρείται "φιλέτο" από τους ειδικούς της αγοράς ακινήτων της περιοχής. Η πολυτελής διώροφη κατοικία, συνολικά 600 τ.μ., βρίσκεται σε έκταση 26 στρεμμάτων και περιλαμβάνει υπόγειο και ισόγειο χώρο στάθμευσης. Στην ίδια έκταση υπάρχει πισίνα 100 τ.μ., που συνορεύει με την "ιδιωτική" παραλία της βίλας. Η κατοικία βρίσκεται στην θέση «Μετόχι» Αγίου Αιμιλιανού.

Στα επίσημα συμβόλαια αγοράς εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης η κυπριακή εταιρεία BRIONTE, η περιουσία ανήκει στον πρώην εκδότη. Στην τοπική κοινωνία αναμένεται με ενδιαφέρον ο πλειστηριασμός, ώστε να φανεί εάν υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί σύντομα νέος ιδιοκτήτης.

Το ακίνητο εκπλειστηριάζεται από την Alpha Bank και ως εγγυοδοσία, την οποία πρέπει να καταθέσει ο πλειοδότης που επιθυμεί να συμμετάσχει στον πλειστηριασμό, ορίζεται το 30% της τιμής της πρώτης προσφοράς, δηλαδή το ποσό των 1.395.000 ευρώ. Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των πλειστηριασμών έχουν αναρτηθεί συνολικά τρεις καταχωρήσεις στο όνομα της BRIONTE, οι οποίες αναφέρονται στο συγκεκριμένο συγκρότημα.

Για τον Μάιο έχει προγραμματιστεί και ο πλειστηριασμός της κατοικίας του Σταύρου Ψυχάρη στο Κολωνάκι, με τιμή εκκίνησης τα 478.000 ευρώ, η οποία ανήκει στη σύζυγο του πρώην εκδότη, Χριστίνα Τσούτσουρα...


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.