Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

''Ο σεξιστής μουσαφιραίος δοτός αντιπρόεδρος''...

O Αντώναρος κατά Γεωργιάδη...
Αποτέλεσμα εικόνας για Γεωργιάδης

Την παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη απ' τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ ζητάει καθαρά ο Ευάγγελος Αντώναρος, στον οποίο και αναφέρεται ως σεξιστή, χωρίς να τον κατονομάζει.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή που έκανε και χθες αιχμηρό σχόλιο κατά του Αδ. Γεωργιάδη σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί», επανήλθε σήμερα σε ακόμη πιο σκληρή γλώσσα.
 

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες» γράφει σήμερα στο Facebook και καταλήγει με νόημα: «Άλλωστε ενός αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.