Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Την έξοδο στην Αντωνοπούλου δείχνει ο Τσίπρας...

Προς αναγκαστική παραίτηση φαίνεται ότι οδηγείται η Ράνια Αντωνοπούλου καθώς ο Αλέξης Τσίπρας τής μετέφερε ότι δεν θεωρεί ορθό ότι έκανε χρήση της διάταξης για επιδότηση ενοικίου και αναμένει την τοποθέτησή της.

Σύμφωνα με δηλώσεις (Real FM) του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημ. Τζανακόπουλου, ο πρωθυπουργός έχει ήδη επικοινωνήσει με την υπουργό, στην οποία και παρέπεμψε για περαιτέρω δηλώσεις.

Θυμίζουμε ότι χθεσινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» ανέφερε ότι η αναπληρώτρια υπ. Εργασίας λαμβάνει 1.000 ευρώ τον μήνα από το κράτος ως έξοδα ενοικίου επειδή τυπικά εμφανίζεται κάτοικος Νέας Υόρκης.


Ν.Δ. : Να επιστρέψει τα χρήματα και έντοκα...

συνέχεια
«H κ. Αντωνοπούλου ζήτησε και έλαβε 1.000 ευρώ μηνιαίως επίδομα ενοικίου ως κάτοικος Νέας Υόρκης. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να επιστρέψει αμέσως και εντόκως τα χρήματα και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

«Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε παραίτηση, αλλά κάτι τέτοιο σε αυτήν την κυβέρνηση δεν συνηθίζεται ακόμη και αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Εδώ, όμως, χάθηκε και το φιλότιμο», πρόσθεσε η Μαρία Σπυράκη.


ΠΑΣΟΚ: Απαράδεκτη πρόκληση

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Χαριλάου Τρικούπη χαρακτηρίζοντάς το «απαράδεκτη πρόκληση (...) όταν όχι μόνο έχουν τεράστια περιουσία, αλλά διαθέτουν αποδεδειγμένα ιδιόκτητη οικία στην Αττική».

«Τα "καλά και συμφέροντα" με κάλυψη του ίδιου του πρωθυπουργού. Η κυρία υπουργός θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί και η επιδότηση να διακοπεί», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.