Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

«Παπαριές Γιωργίτσα μου»...

Κοινοβουλευτικό μπαλαμούτι...
ΒουλήΤάσος Παππάς 
Το είδαμε κι αυτό στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Κοτζάμ κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θέλει να γίνει κυβέρνηση προκειμένου να σώσει τη χώρα από τη συμμορία των σαλτιμπάγκων που την διοικούν από τον Γενάρη του 2015 κατέθεσε πρόταση για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να ερευνηθεί αν οι υπουργοί Υγείας Ξανθός και Πολλάκης έχουν διαπράξει το αδίκημα της απιστίας.
Σοβαρή, σοβαρότατη κατηγορία.
Περιμένεις από το κόμμα αυτό, παρά το γεγονός ότι εδώ και μήνες διολισθαίνει στην ελαφρότητα με ταχύτητα σπρίντερ, ότι θα προσκομίσει κάποια στοιχεία που θα συνηγορούν υπέρ της πρότασης του. Διαπιστώνεις με έκπληξη ότι το μόνο που επικαλείται είναι μια ανώνυμη επιστολή που υπάρχει στη δικογραφία για την Novartis και το δημοσίευμα μιας δεξιάς εφημερίδας που αναφέρεται στην επιστολή.
 

Προσέξτε, ανώνυμη επιστολή, όχι κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή στις εισαγγελικές αρχές. Δηλαδή, το κόμμα που καταγγέλλει τους προστατευόμενους μάρτυρες ως κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες-όργανα του μεγάρου Μαξίμου- και τους έχει μηνύσει ο πρώην αρχηγός του Α. Σαμαράς γιατί τους θεωρεί μέρος της σκευωρίας, επικαλείται μια ανυπόγραφη επιστολή για να δικαιολογήσει την πρόταση του για τη σύστασης της επιτροπής.

Πως λέγεται αυτό; «Μπαλαμούτι» ή ακόμη καλύτερα «παπαριές Γιωργίτσα μου»...

από τήν:
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
                 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.