Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Nτόρα -Τζανακόπουλος : Η "Σίντι Κρόφορντ" κι ο "αρχάριος"...

Επεισοδιακή συνάντηση στο "Focus"...
-Nτόρα: Αφήστε τα καραγκιοζιλίκια.
-Τζανακόπουλος: Δεν σας τιμά αυτή η συμπεριφορά...
Κατ' αρχήν, είχαν καταργήσει τον παρουσιαστή (το είπε κι ο ίδιος ο Χαρίτος). Οι ίδιοι κάναν τις ερωτήσεις και δίναν τις απαντήσεις.
Η Ντόρα, που θα 'θελε να είναι Σίντι Κρόφορντ, αλλά δυστυχώς δεν είναι, εκανε μαθήματα διπλωματικής τακτικής στον κυβερνητικό εκπρόσωπο. "Να προσέχετε αυτά που σας λέω. Δεν κάνουμε μαθήματα εδω για αρχάριους".
Κάποια στιγμή  εκνευρίστηκε, όταν ο Τζανακόπουλος της είπε, πως, η ίδια τηρεί μια υπεύθυνη στάση, επιμένει στο "Βουκουρέστι", αλλά ο αρχηγός του κόμματος της, Κυριάκος, λέει άλλα. Δεν τολμάει, όπως έκανε σήμερα στην Ηλεία, ούτε να αναφέρει τις λέξεις "σύνθετη ονομασία".
"Αφήστε τα καραγκιοζιλίκια", είπε στον Τζανακόπουλο κι εκείνος της απάντησε...
 συνέχεια
...πως, αυτή η συμπεριφορά δεν την τιμάει. 

Επί της ουσίας, η Ντόρα επιμένει στα όσα έγιναν στο Βουκουρέστι, όταν ηταν υπουργός Εξωτερικών. Αλλά, δυσκολεύετε να εξηγήσει, πως, στο κόμμα της, από τον πρόεδρο μέχρι διάφορα επιφανή στελέχη, το αναπέμπουν στην λήθη.
Ο Τζανακοπουλος, διαβασμένος -και δασκαλεμένος- της πέταγε κάθε λίγο και λιγάκι το όνομα που την ερεθίζει: Σαμαράς. "Δεν ξέρω τι συνέβη τότε, δεν μετείχα στην κυβέρνηση Σαμαρά", είπε.
Ο Χαρίτος έκανε σοβαρές προσπάθειες να πάρει την υπόθεση της συνέντευξης στα χέρια του. Αλλά, είχε μεγάλες δυσκολίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.