Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Novartis : Διέρρευσαν ολόκληρες οι καταθέσεις τών τριών προστατευόμενων μαρτύρων γιά τίς μίζες...

Οι καταθέσεις-φωτιά των τριών προστατευόμενων μαρτύρων για τις μίζες της Novartis...
Τι λένε για πρώην πρωθυπουργούς και υπουργούς...

Νέο λάδι στη φωτιά της σφοδρής πολιτικής συγκρουσης έριξε η διαρροή ολόκληρων πλέον των καταθέσεων των τριών προστατευόμενων μαρτύρων για τις μιζες της Novartis. Ήδη αντίγραφα της δικογραφίας των 7000 σελίδων έλαβαν όλοι οι κατονομαζόμενοι πολιτικοί και συγκεκριμένα οι πρώην πρωθυπουργοί Σαμαράς, Πικραμμένος και οι πρώην υπουργοί, Αβραμόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης, Βενιζέλος, Στουρνάρας, Λοβέρδος, Λυκουρέντζος, Σαλμάς και Κουτρουμάνης.

Οι τρεις μάρτυρες, που κατέθεσαν με τα ψευδώνυμα, Μάξιμος Σαράφης, Ιωάννης Αναστασίου και Αικατερίνη Κελέση, περιγράφουν τη διαδρομή ποσών άνω των 50 εκ ευρώ, για το επίμαχο διάστημα 2006 έως τον Ιανουάριου του 2015, που όπως υποστηρίζουν είχαν καταλήξει σε μετρητά, ακόμα και μέσα σε βαλίτσες, στο Μέγαρο Μαξίμου, στους κατονομαζόμενους πολιτικούς, συνεργάτες και συγγενείς τους, με κεντρικό πρόσωπο τον τότε αντιπρόεδρο της Novartis Κωνσνταντίνο Φρουζή. Όλοι οι κατονομαζόμενοι μιλούν για στημένη υπόθεση και καταγγέλουν προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Ο μάρτυρας με την κωδική ονομασία «ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ» περιγράφει στην δικογραφία Novartis, η οποία κατατέθηκε στη Βουλή και παραδόθηκε στους ενδιαφερομένους, τον μηχανισμό με τον οποίο δόθηκε μίζα, όπως ισχυρίζεται, 40 εκατομμυρίων ευρώ για την Υγεία.

Τι αναφέρει η έκθεση της ένορκης εξέτασης μάρτυρα

 ...


 Οι διαρροές τών καταθέσεων : ΕΔΩ καί ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.