Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΝΔ: Μετρ της διαπλοκής ο Τσίπρας

Αιχμές κατά του πρωθυπουργού για υποκρισία αφήνει η ΝΔ, με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον «άλλοτε εκλεκτό της κυβέρνησης και νυν 'αποδιοπομπαίο τράγο της, Ιβάν Σαββίδη» να είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Μαξίμου.
Φωτογραφία αρχείου (Andrea Bonetti / PM Hand Out / SOOC)


«Μετρ της διαπλοκής» αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα η Δημοκρατία με αφορμή δημοσιεύματα το τελευταίο διήμερο που θέλουν τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη να επισκεφτεί επανειλημμένα το Μέγαρο Μαξίμου ώστε να συζητήσει την παροχή στήριξης στην κυβέρνηση μέσω επενδύσεων σε μέσα ενημέρωσης.




Τα εν λόγω δημοσιεύματα, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, θέλουν τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη να λειτουργεί ως διαμεσολαβητής μεταξύ επιχειρηματιών δίπλα στο γραφείο του πρωθυπουργού.
Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ διερωτάται «τι έχει να πει για όλα αυτά ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος» Δημήτρης Τζανακόπουλος.
«Η απάντηση μικρή σημασία έχει καθώς οι Έλληνες φορολογούμενοι ήδη πληρώνουν πολύ ακριβά τους διαπλεκόμενους φίλους της κυβέρνησης, η οποία έχει δυστυχώς συμφωνήσει και νέα μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου και μετά το τέλος της θητείας της», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.