Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Νέο καραμανλικό κόμμα στα «σκαριά»;..

Κάτι «ψήνεται» στην κεντροδεξιά...

Η (ακρο)δεξιά στροφή της ΝΔ επί των ημερών Αντώνη Σαμαρά και η μετέπειτα συνέχιση της ίδιας γραμμής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, φαίνεται πως βρίσκει αντίθετα πολλά «γαλάζια» στελέχη που προέρχονται κυρίως από την καραμανλική πτέρυγα, σε σημείο μάλιστα που να αφήνονται υπόνοιες ακόμα και για τεκτονικές αλλαγές στον χώρο της κεντροδεξιάς.

Του λόγου το αληθές αποδεικνύεται από δύο σημερινές δημόσιες τοποθετήσεις ενός εκ των στενότερων συνεργατών του Κώστα Καραμανλή, του Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος μιλάει ανοιχτά για νέες πολιτικές πρωτοβουλίες στον χώρο της μετριοπαθούς κεντροδεξιάς.

Αρχικά, ο κ. Αντώναρος με ανάρτησή του στο Facebook, άφησε αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά για ακροδεξιά στροφή της ΝΔ, ενώ «χρέωσε» και στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής, η οποία «αφήνει τεράστια κενά για ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ στον κοινωνικά ευαίσθητο κεντρώο πολιτικό χώρο», όπως χαρακτηριστικά έγραψε. «Γιατί είμαστε πολλοί. Και γινόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολλοί. Χωρίς να μπορεί κανείς να μας σταματήσει», κατέληξε με νόημα ο κ. Αντώναρος...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.