Τρίτη 3 Απριλίου 2018

«Κεραυνοί» Αντώναρου...

Ο Σαμαράς γκρέμισε τη ΝΔ…
Με μια εκρηκτική ανάρτηση κατά του Αντώνη Σαμαρά επανέρχεται ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος στις επικρίσεις που ασκεί προς την ηγεσία της ΝΔ για το πολιτικό της στίγμα.

Αναλυτικότερα, με ανάρτησή του στον λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Αντώναρος σχολιάζει τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Σαμαράς στο περιοδικό Crash, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Σε συνέντευξή του ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς είπε ότι δεν υπάρχει χώρος δεξιά της ΝΔ για νέο κόμμα.

Έχει δίκιο: Εκεί που την οδήγησε όλο και πιο δεξιά γκρεμίζοντας την στον ιστορικό πάτο του 18,85 % (Μάιος 2012) τέτοια περιθώρια όντως δεν υπάρχουν».

Στη συνέχεια της ανάρτησης, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού βάζει στο «κάδρο» και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας:

συνέχεια «Αντίθετα: Ακολουθώντας την τακτική Σαμαρά η σημερινή ηγεσία αφήνει τεράστια κενά για ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ στο κοινωνικά ευαίσθητο κεντρώο πολιτικό χώρο. Κενά που δεν μπορούν βέβαια να καλύψουν ούτε άστεγοι του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, ούτε απολειφάδια διαφόρων…δράσεων, ούτε κάποιοι άκαπνοι φεντεραλιστές, ούτε πολιτικά αδαείς ελιτιστές και κολλεγιοπαιδες».

«Γιατί είμαστε πολλοί. Και γινόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολλοί. Χωρίς να μπορεί κανείς να μας σταματήσει», καταλήγει με νόημα ο κ. Αντώναρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.