Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Έβλεπε «κούκλα» την οικονομία στη χούντα...

Ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ...
«Μαύρη» επέτειος σήμερα για τη δικτατορία της 21ης Απριλίου του 1967 και οι περισσότεροι πολιτικοί χώροι έχουν εκφράσει το καταδικαστικό μήνυμά τους για την επταετία.

Σε έναν από αυτούς τους πολιτικούς χώρους βέβαια, τη Νέα Δημοκρατία, η οποία στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «εποχές πολιτικής ανωμαλίας, υπονόμευσης των θεσμών, εθνικού και κοινωνικού διχασμού», υπογραμμίζοντας τον ρόλο του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη μετάβαση στη δημοκρατία, φιγουράρει στις ηγετικές θέσεις ένας άνθρωπος που έβρισκε «κούκλα» την οικονομία επί χούντας και καταστροφικές τις πολιτικές Καραμανλή.

Φυσικά και είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος από το ένδοξο παρελθόν των τηλεπωλήσεων και των τηλεπαραθύρων υμνούσε τους δικτάτορες της επταετίας, βρίσκοντας ότι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά...
συνέχεια
«Η ισοτιμία αντικατόπτριζε δημοσιονομικά μεγάλη. Η οικονομία μας το ’74 ήταν κούκλα. Ήταν σε μεγέθη ανάλογα της Δανίας. Τότε ήρθε ο Καραμανλής στην εξουσία. Τότε επικρατούσε στην Ευρώπη η σοσιαλμανία. Αυτή έφερε από το Παρίσι ο Καραμανλής. Και προχώρησε σε μαζικές κρατικοποιήσεις. Ο Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία μέχρι το ’81 ήταν μία κυβέρνηση σχεδόν σοσιαλιστική» είχε πει το τότε στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Το ότι η οικονομία επί χούντας ήταν… κούκλα; Το ότι ο Καραμανλής ήταν σοσιαλιστής; Ή ότι αυτά ακούγονται από τον άνθρωπο που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αντιπρόεδρο του κόμματος του Εθνάρχη;...

Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.