Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Η ΑΕΚ κατέκτησε απόψε τόν τίτλο τού Basketball Champions League...

Στο φώναζαν το έκανες: Μοναδική «βασίλισσα» σε όλη την Ευρώπη!
Στη Γη της Επαγγελίας 18 χρόνια μετά το έπος της Λοζάνης επέστρεψε η ΑΕΚ!

Η Ένωση του Μάκη Αγγελόπουλου και του Ντράγκαν Σάκοτα μπροστά σε 18.000 τρελαμένους φιλάθλους της που μετέτρεψαν το κλειστό του ΟΑΚΑ σε… Καλλιμάρμαρο επικράτησε της Μονακό με 100-94 και έβαψε κατακίτρινη την κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας τον τίτλο του Basketball Champions League, γράφοντας το δικό της παραμύθι 50 χρόνια μετά από αυτό του '68.

Καλύτερη η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος με τους Γκριν και Χάντερ να έχουν το κιτρινόμαυρο… τιμόνι επιθετικά και να επιτρέπουν στην Ένωση να πάει στην ανάπαυλα με τη διαφορά στις παρυφές των δέκα πόντων (44-53).

Μείωσε στον πόντο στο δεύτερο μέρος η Μονακό, ωστόσο οι παίκτες του Σάκοτα, που δεν έχασαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού το προβάδισμα στο σκορ, και παρ’ ότι στο τέλος του παιχνιδιού κόντεψαν να αυτοκτονήσουν, είχαν απαντήσεις σε όλες τις γαλλικές παγίδες και κατάφεραν να φτάσουν δίκαια στην επικράτηση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάικ Γκριν ο οποίος είχε 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και έπαιξε και για το ματς της… Παρασκευής. Άξιοι συμπαραστάτες του ο Πάντερ και ο αρχηγός Σάκοτα, πετυχαίνοντας έκαστοι από 16 πόντους.

Ο Γκλαντίρ κράτησε ζωντανούς τους Μονεγάσκους με 16 πόντους και απίθανα τρίποντα. 

Ολόκληρο τό ρεπορτάζ γιά τόν αγώνα : ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.