Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε...

...στον ΣΚΑΙ...
Πορτοσάλτε: Καλημέρα Μητσοτάκη, καληνύχτα σύντροφοι (BINTEO)...
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον στον ΣΚΑΙ. Με μία οπαδική, θα έλεγε κανείς, τοποθέτηση αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία του σήμερα, ο αγαπημένος της Πειραιώς, Άρης Πορτοσάλτε.

Επί σχεδόν μία ώρα σε δύο διαφορετικές εκπομπές, ο γνωστός για την αδυναμία του στην αξιωματική αντιπολίτευση, δημοσιογράφος, προπαγάνδισε παραποιώντας την αλήθεια, υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Σήμερα» του Δημήτρη Οικονόμου ο Άρης Πορτοσάλτε είπε χαρακτηριστικά...
...«Βερολίνο καλεί Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος θα κάνει δύο πολύ σημαντικές συναντήσεις με τη Μέρκελ και το Σολτς. Που σημαίνει ότι εδώ είναι το επόμενο έργο. Καλημέρα σας κύριε Μητσοτάκη, καληνύχτα σας σύντροφοι».

Μία ώρα αργότερα, ο Άρης Πορτοσάλτε από την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» επανέλαβε ακριβώς το ίδιο σλόγκαν με συγκεκριμένο αποδέκτη αυτή τη φορά.

Εκεί απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Αυγή», Κώστα Πουλακίδα είπε: «Βερολίνο καλεί Μητσοτάκη. Θα δει όλη την ηγεσία. Καληνύχτα σας»

Ωστόσο η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική αφού στο Βερολίνο 6-8 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο ένα συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου θα γίνουν όλες αυτές οι... εθιμοτυπικές συναντήσεις, όπου κάποιοι τις παρουσιάζουν ως την υποδοχή από τους Γερμανούς του «επόμενου πρωθυπουργού».

Δείτε ολόκληρο τό άρθρο καί τό ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.