Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΕΣΡ: Το Mega δεν μπορεί να λειτουργεί...

Ομοφωνία στο ΕΣΡ πλην Mega...
Στο ΕΣΡ, με την εννεαμελή του σύνθεση, έχουν κληθεί να λάβουν τις πλέον δύσκολες αποφάσεις των τελευταίων ετών στην τηλεόραση. Έκριναν πως το Mega δεν μπορεί να λειτουργεί με ψήφους 6-3. 

Αποφάσισαν πως το ΑΡΤ TV, το οποίο δεν έλαβε μέρος στον τρέχοντα διαγωνισμό, είναι περιφερειακό, ακυρώνοντας την προηγούμενη απόφαση του ΕΣΡ, που του είχε δώσει πανελλαδική εμβέλεια με μια απόφαση που έπασχε. 

Αποδέχθηκαν, με βάση την ιδιαιτέρως ελαστική νομοθεσία του 2014, πως το Μακεδονία TV είναι θεματικό και πως ορθώς δεν κατέβηκε στον διαγωνισμό, δίνοντάς του το δικαίωμα να λειτουργεί. Ομόφωνα προχώρησαν στην έκδοση προκήρυξης για τις επτά άδειες εθνικής εμβέλειας και επίσης ομόφωνα έκριναν πως το τίμημα θα πρέπει να είναι στα 35 εκατ. ευρώ για δέκα έτη. 

Τέλος, ομόφωνα έκριναν πως οι πέντε εταιρείες, Alpha Δορυφορική Τηλεόραση, Ειδήσεις Ντοτ Κομ, ΑΝΤΕΝΝΑ TV, Νέα Τηλεόραση, Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ, έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν άδειες εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου και ομόφωνα απέρριψαν την αίτηση της Τηλεοπτικής Ελληνικής ΑΕ.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.