Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Αλήθεια, στους πόσους λουκουμάδες φτάνεις στα 5 εκατ. ευρώ;

Πόσους λουκουμάδες θέλουμε για τον Θέμο Αναστασιάδη;...

Το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος: «Ο πλανόδιος πωλητής αγοράζει τον λουκουμά 50 λεπτά και τον πουλάει 2,5 ευρώ»!
Υπερκέρδη ο λουκουματζής, λοιπόν. Δείτε δείτε: 
 
«Ο λουκουματζής που σουλατσάρει πάνω στην άμμο στον Πάνορμο, κρατάει ένα πανέρι γεμάτο αφράτους λουκουμάδες, τους οποίους προμηθεύεται από εργαστήριο παρασκευής γλυκισμάτων έναντι 0,50 ευρώ το κομμάτι, τους πουλάει στους τουρίστες για 2,50 ευρώ τον έναν. Μάλιστα καταφέρνει να πουλάει περίπου 200 λουκουμάδες την ημέρα κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου».

Και όχι μόνο αυτό, αλλά φοροδιαφεύγει κιόλας ο τύπος: «Και φυσικά μην περιμένετε απόδειξη, πόσο δε στη Μύκονο όπου η φοροδιαφυγή θεωρείται... φυσικό φαινόμενο».

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αυτό του Πρώτου Θέματος. Είναι η εφημερίδα στην οποία ο εκδότης της Θέμος Αναστασιάδης δηλώνει άπορος πλέον ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε καταθέσει σε τράπεζα του Κολωνακίου, μέσα σε δύο διαδοχικές ημέρες, 5 εκατομμύρια ευρώ σε μαύρες σακούλες, την προέλευση των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Αλήθεια, στους πόσους λουκουμάδες φτάνεις στα 5 εκατ. ευρώ; 

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.