Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Φουρτούνα μέσα σέ ποτήρι...!!!

«Στον πάγο» οι σχέσεις ΚΙΝΑΛ – Ποταμιού...
Σύσκεψη συγκαλεί ο Θεοδωράκης...

Ένα βήμα πριν την αποχώρηση από τον νεοσύστατο φορέα φαίνεται ότι βρίσκεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, προαναγγέλλοντας έκτακτη σύσκεψη των ηγετικών στελεχών του Ποταμιού, μετά το τηλεφώνημα που είχε το Σαββατοκύριακο με τη Φώφη Γεννηματά.

Η ρήξη που έχει επέλθει στις σχέσεις του επικεφαλής του Ποταμιού με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό, έχει βαθύνει επικίνδυνα, με αποκορύφωμα ένα τηλεφώνημα που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου από τη Γεννηματά στον Θεοδωράκη, στο οποίο όπως αναφέρει το news247 έγινε ξεκάθαρος ο τρόπος που θέτει τα ζητήματα στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά.

Η συνομιλία, όπως τη δημοσιεύει το news247 ήταν η εξής:

συνέχεια «Σταύρο στην ομιλία σου θέλω να συνταχθείς με την απόφαση της πλειοψηφίας» φέρεται να του είπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

-«Ποιας πλειοψηφίας Φώφη μου; Εσύ μόνη σου παίρνεις τις αποφάσεις. Το «εκλογές τώρα» μόνη σου το αποφάσισες! Το ίδιο και την αρνητική ψήφο στη συμφωνία για το μακεδονικό. Μόνη σου εναντίον όλων των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου».

-«Είσαι λάθος Σταύρο. Την πλειοψηφία την εκφράζει ο επικεφαλής, το μόνο εκλεγμένο όργανο και μάλιστα από τη βάση του κόμματος».

-«Με αυτούς τους όρους είναι αδύνατο να συνεχίσουμε μαζί. Δεν υπάρχει περίπτωση».

-«Μα όλοι οι άλλοι στο Πολιτικό Συμβούλιο Σταύρο δέχονται αυτή τη λειτουργία. Εσύ γιατί δεν τη δέχεσαι;»

-«Γιατί εγώ Φώφη μου έχω κόμμα, οι άλλοι δεν έχουν. Δεν μπορούμε πλέον να συνεχίσουμε μαζί».

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.