Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Πύρινα μέτωπα...

Εφιαλτικές ώρες στην Αττική - Δύο νεκροί
Ιδιαίτερα κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση στην  Αττική, με το Μάτι να βρίσκεται σε πύρινο κλοιό και τουλάχιστον 26 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία εκ των οποίων οι έξι σε πολύ σοβαρή κατάσταση -είναι διασωληνωμένοι. Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου κήρυξε σε  τις περιφερειακές ενότητες Ανατολικής και Δυτικής Αττικής κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος..
Παπαευσταθίου επιβεβαίωσε πως τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν δύο εγκαυματίες που έχασαν την ζωή τους οι οποίοι μεταφέρθηκανστο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς, ανέφερε ότι υπάρχουν συνολικά 26 τραυματίες, έξι εκ των οποίων είναι διασωληνωμένοι. Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, Σισμανόγλειο και ΚΑΤ.
Σπίτια και αυτοκίνητα έχουν καεί από τη φωτιά που ξεκίνησε στην Καλλιτεχνούπολη και πέρασε από το Νταού Πεντέλης και τον Νέο Βουτζά που εκκενώθηκαν, όπως και οι παιδικές κατασκηνώσεις της περιοχής και τα δύο θερινά θέρετρα του στρατού και της αεροπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.