Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Συνελήφθησαν δύο από τούς δράστες και αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους

Ταυτοποιήθηκαν από το αστυνομικό τμήμα Μυκόνου οι δράστες για το ξυλοδαρμό του Μιλτιάδη Ατζαμόγλου που απασχόλησε την τοπική κοινωνία της Μυκόνου.
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα από την αστυνομία Μυκόνου για τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού στην Μύκονο με θύμα τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου κ. Μιλτιάδη Ατζαμόγλου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν δύο άτομα στο τμήμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και ακολουθείται η διαδικασία της σύλληψης.
Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 26, 28 και 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια και διάπραξη ληστείας από κοινού.
Συνελήφθησαν ο 30χρονος με τον 28χρονο, ενώ αναζητείται ο 26χρονος.

Προχθές (21 Αυγούστου 2018) πρώτες πρωινές ώρες στη Χώρα Μυκόνου, ο 26χρονος μαζί με τον 30χρονο επιτέθηκαν στον πρόεδρο τού δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου και του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.
Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ανέμενε ο 28χρονος συνεργός τους και απομακρύνθηκαν από το σημείο.
Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό κατάφεραν στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης να ταυτοποιήσουν του δράστες και σήμερα πρώτες πρωινές εντόπισαν τους δυο από αυτούς και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

 μέ πληροφορίες από:
       Cyclades24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.