Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Δυσθεώρητο (!) τό ύψος τών "κομματικών δανείων"...

«Σιωπή της Ν.Δ. για τα δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς» 
Ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην καταδικαστική απόφαση κατά της Νέας Δημοκρατίας για τα δάνειά της στην Τράπεζα Πειραιώς εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας τα εύλογα ερωτήματα που προκαλούνται και για τα οποία η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ως συνήθως, τηρεί σιγή ιχθύος».

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η εν λόγω εξέλιξη «αναδεικνύει το μέγεθος της διαπλοκής του παλαιού πολιτικού συστήματος με το τραπεζικό σύστημα, αλλά και το μέγεθος της υποκρισίας και του θράσους της σημερινής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας».
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει άμεσα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει η Τράπεζα Πειραιώς για μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ που είχε συνάψει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη συγκεκριμένη τράπεζα. Σημειώνεται, δε, πως το συνολικό πόσο που οφείλει η Ν.Δ. στις τράπεζες υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ!», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει τα εξής ερωτήματα : Πόσες φορές αλήθεια έχουμε ακούσει από τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για τη διαφάνεια στα οικονομικά της Ν.Δ.; Και πόσες ακόμα να διατείνεται ότι θα σώσει τη χώρα ο αρχηγός ενός χρεοκοπημένου οικονομικά κόμματος;
«Οι πολίτες ζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις για τα φέσια της Ν.Δ. και πώς αυτά θα εξοφληθούν», καταλήγει η ανακοίνωση.
05.09.2018
από efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.