Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Μονά ζυγά κερδίζω...

Όλοι μαζί μπορούνε...
Όταν πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μάτι και υπόσχεται να μην ξεχαστεί τίποτα, είναι μια επίσκεψη αλληλεγγύης και ευαισθησίας του αρχηγού της Ν.Δ.

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας ήδη από την επομένη της τραγωδίας υποσχέθηκε να μην ξεχαστεί τίποτα και κανένας, λέει ψέματα ενώ η κάθε επίσκεψή του «παράγει εικόνα και σόου». 

Όταν στήνεται και μέσω Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών τυφλότητας για τη χορήγηση συντάξεων, φταίνε... 
...γιατροί και υπηρεσιακοί παράγοντες που εξέδωσαν τα πιστοποιητικά. 

Όταν γίνεται ακριβώς το ίδιο σε κάποιες περιπτώσεις αποφυλακίσεων, τότε φταίει ο Νόμος που προβλέπει αποφυλάκιση των βαριά αναπήρων.

Όταν κάνει μήνυση ο Αντ. Σαμαράς σε δημοσιογράφο, αυτό αφορά το δικαίωμα καθενός να υπερασπίζεται την τιμή και την υπόληψή του.

Όταν κάνει μήνυση δημοσιογράφος σε πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ., αυτό είναι προσπάθεια φίμωσης του λόγου της αντιπολίτευσης (άσχετα που η κυρία Ζαχαράκη ήταν ένα 24ωρο το «τιμώμενο» πρόσωπο σε κανάλια και ραδιόφωνα).

Ποιος τα λέει όλα αυτά; Μα φυσικά οι όμιλοι Αλαφούζου, Μαρινάκη, Βαρδινογιάννη, Αναστασιάδη κ,λπ. Αυτοί κάνουν αποκαλύψεις και όλοι οι υπόλοιποι κάνουν εκστρατεία λάσπης. 

Κι αν αμφιβάλλει κανείς, δεν έχει παρά να ρωτήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.