Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε στη ΝΔ για τα δάνεια και τον Άδωνι...

Τα κόμματα δεν είναι επιχειρήσεις λένε στο Μοσχάτο, ενώ μέσω πηγών ξεκαθαρίζουν ότι θα εφεσιβάλλουν απόπειρα της Τράπεζας Πειραιώς για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της ΝΔ.
Η άποψη του Άδωνι Γεωργιάδη ότι... θα πρέπει να προβλεφθεί μια διαδικασία ανάλογη του νόμου Κατσέλη και για τα χρέη των κομμάτων, χαρακτηρίζοντας «σπέκουλα» και «πεμπτουσία του λαϊκισμού» την τροπή της συζήτησης με αφορμή τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας στην Τράπεζα Πειραιώς, δεν φαίνεται να είναι καθαρά προσωπική του αντιπροέδρου της ΝΔ.
Πηγές του Μοσχάτου αποφεύγοντας να σχολιάσουν ευθέως...
συνέχεια
...τα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης στο Ραδιόφωνο 24/7 για το θέμα αυτό, τόνιζαν ότι χρειάζεται μια κεντρική ρύθμιση, υπό την έννοια ότι αν οι τράπεζες επιδιώξουν να προχωρήσουν σε ακραίες κινήσεις, τα χρεωμένα κόμματα θα «κλείσουν», και κατά κάποιο τρόπο θα επανιδρυθούν αλλάζοντας ΑΦΜ, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι ότι τα δάνεια δεν θα αποπληρωθούν. Άλλωστε όπως τόνιζαν οι ίδιες πηγές τα κόμματα δεν είναι επιχειρήσεις.
Πάντως σε ότι αφορά την αγωγή που κέρδισε η Τράπεζα Πειραιώς σε βάρος της ΝΔ για την αποπληρωμή των χρεών της, πηγές της ΝΔ επισημαίνουν ότι δεν τους έχει κοινοποιηθεί τίποτα από την τράπεζα Πειραιώς, ότι δεν έχει γίνει καμία κατάσχεση και συμπληρώνουν ότι αν κοινοποιηθεί κάτι σχετικό, η ΝΔ θα το εφεσιβάλλει. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι η ΝΔ διοχετεύει το σύνολο της κρατικής επιχορήγησης στην κάλυψη των δανειακών της υποχρεώσεων, έχει μειώσει κατά 70% τις δαπάνες, ενώ τα έξοδα του κόμματος καλύπτονται αποκλειστικά από τις εισφορές των 150.000 και πλέον ενεργών μελών της ΝΔ.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.