Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Σφοδρή κριτική Αντώναρου γιά τό νέο σήμα καί ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Αναρτήσεις στο facebook

Έξαλλος ο Αντώναρος με το νέο σήμα της ΝΔ: «Ποιον ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;»

– Ποιος τον εξουσιοδότησε να αλλάξει σήμα;
Με μία σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας ο Ευάγγελος Αντώναρος.
                                                                                                                     Ευάγγελος Αντώναρος
Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Αντώναρος γράφει:
«Χαχαχα! Έτσι θα έπρεπε να αντιδράσει κανείς αν δε μιλάγαμε βέβαια για το σήμα του ιστορικότερου κόμματος της Μεταπολίτευσης.
Φαίνεται πως κανείς δεν είπε στον υποτιθέμενο κοσμοπολίτη Κυριάκο Μητσοτάκη ότι τα πετυχημένα προϊόντα, οι μεγάλοι θεσμοί, το κάθε τι που έχει ιστορική διαδρομή δεν αλλάζει το διακριτικό του σήμα. Και μάλιστα ριζικά. Μπορεί να γίνουν γραφιστικές προσαρμογές με το πέρασμα του χρόνου. Τίποτε παραπάνω όμως. Ούτε οι New York Times, ούτε η CDU στη Γερμανία, ούτε η Le Monde, ούτε οι Τhe Times του Λονδίνου, ούτε η Nivea, ούτε η FORD, ούτε η Αudi… για να δώσω μόνο μερικά παραδείγματα.
Ψιλά γράμματα είναι όμως λέξεις όπως παράδοση και δεσμοί με τους πολίτες για τους ανεγκέφαλους μοντερνιστές. Οι ιστορικοί ηγέτες της ΝΔημοκρατίας μέχρι και τον Κώστα Καραμανλή δεν διανοήθηκαν να αγγίξουν τον ιστορικό πυρσό. Οι δύο τελευταίοι θέλησαν να φέρουν τα πάνω κάτω. Ο πρώτος ονόματι Αντώνης Σαμαράς εισήγαγε μια εικαστική μουτζούρα που δεν τον έσωσε από τον καταποντισμό. Ο δεύτερος ονόματι Κυριάκος Μητσοτάκης, εκλεγμένος με ελάχιστη πλειοψηφία, προσπαθεί να γυρίσει τη τύχη του με μια κακοσχεδιασμένη προσπάθεια.
Αλήθεια ποιος τον εξουσιοδότησε να προχωρήσει σε ριζική αλλαγή του σήματος και — κυρίως — ποιον ρώτησε πριν προχωρήσει στη τελική έγκριση αυτού του αντιαισθητικού εξαμβλώματος; Μάλλον κανένα ξεχνώντας πως η Νέα Δημοκρατία την όποια συρρικνώνει συνεχώς με τις νεοφιλελεύθερες και αντικοινωνικές πολιτικές του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΟΥ».
facebook-evangelos-antonaros

facebook

Στη συνέχεια ο Ευάγγελος Αντώναρος προχώρησε και σε διευκρίνιση σχετικά με το λόγο που δεν έδωσε το παρών στην πανηγυρική εκδήλωση της ΝΔ:

«Μετά από πολλά τηλεφωνήματα και ερωτήματα κάνω μια διευκρίνιση. Δεν πήγα στη σημερινή φιέστα για τα 44 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο τυπικός λόγος απλός: Δεν έλαβα σχετική πρόσκληση. Φαντάζομαι ότι μετά την αυθαίρετη, αναιτιολόγητη και αντικαταστατική διαγραφή μου για την οποία ούτε το σχετικό όργανο συνεκλήθη έγκυρα, ούτε πρόσκληση προς απολογία έλαβα, ούτε τα σχετικά έγγραφα μου κοινοποιήθηκαν μέχρι σήμερα κάποιοι μανδαρίνοι αποφάσισαν να με αποκλείσουν.
Ο ουσιαστικός λόγος σημαντικότερος: Κι αν είχα πάρει πρόσκληση, πάλι δεν θα είχα πάει. Δεν έχω καμία διάθεση να είμαι χειροκροτητής ενός προέδρου που μετατρέπει μέρα με τη μέρα συνειδητά και με πρόγραμμα τη μεγάλη λαϊκή κεντροδεξιά παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε ένα νεοφιλελεύθερο και εχθρικό προς τα πλατεία στρώματα της κοινωνίας μόρφωμα. Ένα κόμμα που θέλει να έχει ευρεία λαϊκή βάση υπάρχει για να υπηρετεί τους πολλούς κι όχι τους λίγους κι εκλεκτούς».
Μάλιστα λίγο αργότερα ο παλιός κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Καραμανλή ανήρτησε και μία εικόνα με το παλιό σήμα της ΝΔ με τον δαυλό και έγραψε: Επιβάλλετε η επιστροφή στον ιστορικό δαυλό. Ψηφίστε μαζικά υπέρ της άμεσης επαναφοράς του!!»
Μάλιστα ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν αρκέστηκε σε αυτές τις αναρτήσεις αλλά πρόσθεσε στη συνέχεια:
«Επιμένω γιατί οι αδιαφανείς διαδικασίες δεν μου αρέσουν:
  1. Ποιος εξουσιοδότησε και πότε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αλλάξει το σήμα της Νέας Δημοκρατίας;
  2. Προηγήθηκε διαγωνισμός μεταξύ εξειδικευμένων εταιριών η απευθείας ανάθεση με αυθαίρετη επιλογή;
  3. Τι στοίχισε το νέο σήμα;
  4. Ποιο είναι το τελικό κόστος για τη Νέα Δημοκρατία που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά πρόβλημα για τις εφαρμογές του νέου σήματος σε όλη την Ελλάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.