Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

O σινιόρε "Ντα Κάπο" καί οι δημοσιογραφούσες ...αλεόμυιές του...

Κλέφτης ο μίστερ Ντα Κάπο; Τι λέει το «ρεπορτάζ» συνάδελφοι;
Με τζάμπα ρεύμα έπιναν τελικά τον καπουτσίνο τους κάθε πρωί οι μεγάλοι αστέρες της δημοσιογραφίας στα ρεζερβέ τραπεζάκια του Ντα Κάπο. Η σύλληψη του «αυτοφωράκια» ταρακούνησε κάπως το αφρόγαλα των ταγών της ενημέρωσης, αλλά γρήγορα η τρικυμία πέρασε κι έτσι όλοι μαζί αφού ήπιαν το καφεδάκι τους στην υγειά των κορόιδων, που πληρώνουν τη ΔΕΗ, επέστρεψαν στα ραδιοτηλεοπτικά τους Μέσα για να διαφημίσουν τις ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος που παρέχουν ρεύμα και φυσικό αέριο σε χαμηλές τιμές.
Έπρεπε όμως ο ιδιοκτήτης του Ντα Κάπο να είχε κλέψει ρεύμα από κανένα Βαρδινογιάννη ή κανένα Μυτιληναίο ή όποιον άλλο μεγαλοεπιχειρηματία διαφημίζεται συμπτωματικά αυτό το διάστημα στα ΜΜΕ κι όχι από τη ΔΕΗ. Τότε θα βλέπαμε ωραίες φάσεις να εξελίσσονται στην πλατεία Κολωνακίου...
συνέχεια
...κι όχι μια απλή κυριλέ σύλληψη του υπεύθυνου!
Εκεί θα βλέπαμε πώς θα έτρεχαν να φύγουν ντροπιασμένοι οι συγκεκριμένοι θαμώνες αντί να συνεχίζουν να πίνουν το ακριβοπληρωμένο καφεδάκι τους χασκογελώντας για την «μαγκιά» του ιδιοκτήτη, που κλέβει επί ΣΥΡΙΖΑ την δημόσια επιχείρηση των «συνδικαλιστοπατέρων» την οποία καθημερινά οι ίδιοι απαξιώνουν με δημοσιεύματα λάσπης. 
Σε τελική ανάλυση όπως έγραψε χθες και το ιστολόγιο του Θέμου Αναστασιάδη οι πρώτοι διδάξαντες του ιδιοκτήτη που θησαυρίζει στο Κολωνάκι είναι οι Ρομά. Δύο σε ένα δηλαδή: Και κλοπή και ρατσισμός!
12.10.2018
Δ.Υ. 
efsyn.gr 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ "Νέας Μυκόνου" : O υπέρτιτλος είναι δικός μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.