Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Σχετίζονται μέ τή Μύκονο μιά σειρά από δολοφονικές ενέργειες;...

Εκτέλεση 46χρονου: Στον πόλεμο για τη μοιρασιά της Μυκόνου ψάχνει τους δολοφόνους η ΕΛ.ΑΣ.
Στη Μύκονο στρέφουν το βλέμμα τους από την ΕΛ.ΑΣ. για τη λύση του γρίφου της δολοφονίας του 46χρονου Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε προχθές έξω από το σπίτι του, με τέσσερις σφαίρες. 
Παράλληλα, εξετάζουν τυχόν διασύνδεση των δύο υποθέσεων, αυτή του 46χρονου στη Βούλα και αυτής του 38χρονου που πυροβολήθηκε στην ακτή Κονδύλη, μια μέρα πριν την δολοφονική επίθεση στη Βούλα. Το θύμα τη επίθεσης στην ακτή Κονδύλη γλίτωσε γιατί κόλλησε το καλάσνικοφ των δραστών. 
.
Αφορμή για αυτή τη διασύνδεση που ερευνάται είναι η ενασχόληση και των δύο στόχων με εταιρείες παροχής ασφάλειας σε καταστήματα της Μυκόνου...
συνέχεια
Σύμφωνα με αυτή την προχωρημένη εκδοχή δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα ο 38χρονος και ο 46χρονος να είχαν υπογράψει συμβόλαια θανάτου ο ένας για τον άλλον.
Σε αυτό το πλαίσιο εξετάζεται και η εκδοχή τρίτο εγκληματικό «διευθυντήριο» να έδωσε την εντολή εξόντωσης και των δύο.
Ο 38χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα δραστηριοποιείτο στη Μύκονο σε εταιρεία security την οποία φερόταν να διαχειρίζεται ο πρώην αξιωματικός της ΕΚΑΜ, Σπύρος Παπαχρήστου, ο οποίος δολοφονήθηκε την πρωτομαγιά του 2018, έξω από ταβέρνα στην Παλλήνη. Το τελευταίο καλοκαίρι παρόμοια επαγγελματική δραστηριότητα είχε και ο 46χρονος «Αυστραλός» μέσω εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας , με έδρα την Καλλιθέα, μέτοχος της οποίας ήταν και ο ίδιος. Μέσα σε αυτές τις δραστηριότητες οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζητούν κίνητρο ή αφορμή που θα προκαλούσε την εντολή δολοφονίας.
O Αυστραλός δεν είχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. για κάτι 
Την ίδια ώρα, στελέχη της Ασφάλειας υποστηρίζουν πως ο «Αυστραλός» δεν έχει απασχολήσει για κάποια έκνομη ενέργεια στην Ελλάδα, ούτε και πληροφοριακά, παρά τα όσα- σύμφωνα με δημοσιεύματα- φέρεται να έχει διαπράξει στην Αυστραλία. Το μοναδικό περιστατικό στο οποίο φαίνεται να έχει απασχολήσει αστυνομικές και δικαστικές αρχές της Ελλάδας ήταν το 2011, όταν δήλωσε την κλοπή ενός χρυσού ρολογιού Rolex μεγάλης αξίας από δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε. Το πανάκριβο ρολόι βρέθηκε με τους υπευθύνους του ξενοδοχείου να υποβάλλουν μήνυση εναντίον του για ψευδή καταμήνυση, υπόθεση μάλιστα που θα εκδικαζόταν… 1 Νοεμβρίου του 2018!
Τι κατέγραψαν οι κάμερες
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες κλειστού κυκλώματος που υπήρχαν στο σπίτι του 46χρονου, κατέγραψαν τον εκτελεστή του. 
Σύμφωνα με τον Alpha πρόκειται για έναν άνδρα, ύψους περίπου 1,70 ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα. Οι κάμερες τον κατέγραψαν να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του.
Ο άνδρας που παρακολουθούσε τον Γιάννη Μακρή, φαίνεται να πηγαίνει στο ΙΧ του θύματος, ένα smart, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, από πόρτα οδηγού.
Τον πυροβόλησε 6 φορές από τις οποίες οι 4 σφαίρες βρήκαν το σώμα του επιχειρηματία ξαπλώνοντάς τον νεκρό. Ο εκτελεστής, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Ωστόσο, οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά και άλλο υλικό από τις κάμερες, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι υπήρχε και συνεργός του.
Παρασκευή 02/11/2018

iefimerida.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.