Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Η «Ομάδα Αλήθειας» κόβει καί ράβει εν δόξη...καί τιμή (!), στή μνήμη τού σκοτεινού μέτρ τής προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς...

Τι πραγματικά είπε ο Τσίπρας... (VIDEO)
Τον γύρο του διαδικτύου και των σφόδρα αντικυβερνητικών ΜΜΕ κάνει από το πρωί της Πέμπτης ένα βίντεο από την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μάτι την Τρίτη, όπου μαζί με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, συζήτησαν με τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα και τις λύσεις που έχουν προκύψει μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.
Το βίντεο εξαπλώθηκε ταχύτατα στο διαδίκτυο από τη γνωστή ομάδα παραπληροφόρησης που λειτουργεί υπό τη σκέψη της ΝΔ, την «Ομάδα Αλήθειας», ενώ φιλοξενήθηκε και από πολύ γνωστά αντικυβερνητικά sites.
Το εν λόγω απόσπασμα, «κομμένο» και «ραμμένο» στα σημεία που βολεύει τη «γαλάζια» προπαγάνδα, δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να απευθύνεται σε μία πυρόπληκτη της περιοχής, λεγόντάς της πως δεν θα σωθεί αν έπαιρνε 2.000 ευρώ και πως «θα τα σπατάλαγε».
Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, το απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν δείχνει την αρχή της συζήτησης, με αποτέλεσμα τα λεγόμενα του πρωθυπουργού να αποκτούν τελείως διαφορετικό νόημα από το κυρίως θέμα που συζητούσε εκείνη τη στιγμή με την πυρόπληκτη...
συνέχεια...
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η συζήτηση του Αλέξη Τσίπρα με την κάτοικο της περιοχής είχε να κάνει με το πώς θα διατεθούν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από συγκεκριμένους εράνους για την αναγέννηση της περιοχής.
Αν μάλιστα παρατηρήσετε καλά το βίντεο, ο πρωθυπουργός δίνει ως παράδειγμα την Κύπρο, η οποία παραχώρησε στην Ελλάδα 10 εκατ. ευρώ για την ανέγερση νοσοκομείου στο Μάτι.
Με λίγα λόγια, το αντικείμενο της συζήτησης ήταν το γιατί είναι προτιμότερο τα χρήματα αυτά (όπως της Κύπρου) να μην «σπάσουν» σε επιδόματα των 2.000 ευρώ, αλλά να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία υποδομών που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή.
Για την ιστορία, οι κάτοικοι συμφώνησαν με το παραπάνω σκεπτικό…
Το επίμαχο απόσπασμα-μνημείο δημιουργικής «κοπτοραπτικής»:

από :
altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.