Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου : ΔΙΗΜΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΔΕΠΠΑΜ ΣΤΟ ΜΑΤΟΓΙΑΝΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Ένα διήμερο γεμάτο με Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Δεκέμβρη. Η Δημοτική Αρχή μπαίνοντας στο κλίμα των εορτών και επιθυμώντας οι μικροί να αισθανθούν τη μαγεία των Χριστουγέννων διοργανώνει μια σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Στα πλαίσια των Χριστουγέννων ο Δήμος Μυκόνου διοργανώνει ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ την παραμονή των Χριστουγέννων στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι και ανήμερα τα Χριστούγεννα στην Άνω Μερά με στόχο τη ψυχαγωγία και τη διασκέδαση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων.

Το Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ θα περιλαμβάνει για όλους όσους παρευρεθούν μια συνδυαστική παράσταση μαγείας και παιχνιδιού.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 19.00 στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι και την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 στην Άνω Μερά.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά:

«Τα Χριστούγεννα ανήκουν στους μικρούς μας φίλους και ως Δημοτική Αρχή είμαστε εδώ για να τους προσφέρουμε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία!

Ο Δήμος μας μεριμνά για τους μόνιμους κατοίκους του νησιού μας, οι οποίοι παραμένουν στο νησί τις γιορτινές αυτές μέρες, προσφέροντάς τους χαρά και διασκέδαση στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Εργαζόμαστε για ένα νησί βιώσιμο 365 μέρες το χρόνο.

Τέλος επιθυμώ να επισημάνω την καθοριστική συμβολή των εθελοντών συνεργατών στην υλοποίηση των εκδηλώσεων και να τους ευχαριστήσω για αυτό.»

Μύκονος, 21-12-2018
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.