Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Δηλητηριώδες σχόλιο Παπαδημούλη γιά τά λεγόμενα τού Κυριάκου...

Λάβρος Παπαδημούλης κατά Μητσοτάκη...
Με μια δηλητηριώδη ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης την πρόταση «στη ΝΔ δεν υπάρχουν ακροδεξιοί» που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έγραψε:

«Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν ακροδεξιοί» απάντησε σήμερα κοφτά ο @kmitsotakis, που διόρισε Αντιπρόεδρο της ΝΔ τον @AdonisGeorgiadi κ κορυφαίο τομεάρχη της τον @MakisVoridis. Η απάντηση του Προέδρου της ΝΔ, διεκδικεί το παγκόσμιο βραβείο Γκίνες, σε ειλικρίνεια κ αξιοπιστία…
 

Για να μην ενημερωνόμαστε απο "Τατιάνες''...

Σχόλιο για ΑΠΕ, ΕΡΤ, κ.λπ. ...
Καθε κρούσμα παραπληροφόρησης ή γκάφας (και δεν ειναι λίγα) ενός δημόσιου μεσου ενημέρωσης (οπως τώρα με το ΑΠΕ) συνοδεύεται με κραυγές πολλών που ζητάνε να κλείσουν (με πιο συνηθισμένο επιχείρημα οτι τα πληρώνουμε, παρ οτι το κόστος ειναι ελάχιστο). 
Δεν υπάρχει Ευρωπαική χώρα χωρίς δημόσια μεσα ενημέρωσης (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, πρακτορεία, ιστοσελίδες) και αυτό απαντάει στους ''αγανακτισμένους'' που δηλώνουν Ευρωπαιστές. 
Εκείνα που απουσιάζουν ειναι απαράβατοι κανόνες ανεξάρτητης λειτουργίας των μεσων αυτών. Ενας υπουργός να μην εχει δυνατότητα παρέμβασης, να μην διορίζει διοικήσεις με τις εκάστοτες συγκυριακές πλειοψηφίες, να μην τα θεωρεί ιδιοκτήσια του...