Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Τό "καζίκι" πού 'παθε ο κυρ-Αδωνις...

O Αδωνις αναγνωρίζει τη Macedonia...
Χωρίς να το καταλαβαίνει, ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης παραδέχεται πως όλος ο κόσμος αποκαλεί την ΠΓΔΜ σκέτο Μακεδονία. 

Ολα ξεκίνησαν από το e-shop που υπάρχει στο site της Ελληνικής Αγωγής, όταν κάποιοι χρήστες παρατήρησαν πως μπορούν να κάνουν παραγγελία και οι κάτοικοι του γειτονικού κράτους που λέγεται... «Macedonia». Προσοχή, όχι FYROM ή κάπως αλλιώς, αλλά μόνο «Macedonia».

Του το επισήμαναν φυσικά στο Twitter και ποιος είδε τον κ. Αντιπρόεδρο και δεν τον φοβήθηκε:
 
συνέχεια...
«Καλά το πόσο ψεύτες είστε είναι ότι εσείς γνωρίζετε ότι αυτό δεν το φτιάχνουμε εμείς αλλά είναι το παγκόσμιο format της πλατφόρμας των eshop και όχι δική μας επιλογή. Αλλά μπροστά στην λάσπη σε μένα δεν σας νοιάζει να φαίνεστε γελοίοι».

Εδώ λοιπόν ο Αδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε, χωρίς να το καταλάβει φρονώ, πως σε όλο τον κόσμο τη λένε Μακεδονία. Ακόμα και στο «παγκόσμιο format της πλατφόρμας των eshop».  Κι έτσι είναι, δίκιο έχει. Ολοι Μακεδονία τη λένε. Μα όλοι. Εκτός από εμάς εδώ που τη λέμε... Σκόπια.

Αυτό λοιπόν αλλάζει η Συμφωνία των Πρεσπών. Η Μακεδονία θα λέγεται πλέον Βόρεια Μακεδονία. Παντού. Και στο «παγκόσμιο format της πλατφόρμας των eshop». 

Εννοείται πως μετά την κατακραυγή ο κ.Γεωργιάδης έσπευσε να απενεργοποιήσει από το site της Ελληνικής Αγωγής τον όρο Macedonia (μόνο το Macao στη Κίνα έμεινε να ξεκινάει από -Ma). Το έσβησε από εμάς να μην το βλέπουμε κι έμεινε στα e-shop σε όλη την υπόλοιπη Γη. Κουτοπονηριές... 

από: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.