Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

«Γιά τήν προστασία του «Μακεδονικού Χαλβά» ή...

Ο ξεγραβάτωτοςΓιώργος Βέλτσος
Ας γράφουν ό,τι θέλουν -στο κυριλλικό αλφάβητο του κιτρινισμού- οι πικραμένοι. Εγώ γελώ γιατί, ας μην κοροϊδευόμαστε, ο ξεγραβάτωτος τους πήρε τα σώβρακα. «Ξεβράκωτοι» (της Γαλλικής Επανάστασης) μένουν πλέον οι γραβατωμένοι της ελληνικής συντήρησης.
Ας αφήσουν, λοιπόν, τις κακοήθειες και τα εφιαλτικά σποτάκια για τις γιγαντοτηλεοράσεις στις πρύμνες των γιοτ.
Το 2015, η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι διάβασαν, ενέκριναν και ψήφισαν με τα δυο χεράκια το τρίτο μνημόνιο με το οποίο η Ελλάδα έπρεπε πάση θυσία να παραμείνει, όπως επιθυμούσαν διακαώς, στο ευρώ.
Υστερα, η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, αντί να βάλουν χέρι, πάτησαν πόδι και αρνήθηκαν να ψηφίσουν τους εφαρμοστικούς νόμους, εξευτελίζοντας σε κάθε ευκαιρία τον Τσίπρα, ενώ τη δική τους ψήφο ευτέλιζαν.
Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, λοιπόν, έπραξαν η μεν Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ σαν να μην είχαν κυβερνήσει στο παρελθόν, το δε Ποτάμι σαν να είχε ήδη κυβερνήσει μαζί τους, στο μέλλον...
Γιά νά διαβάσετε τή συνέχεια τού άρθρου πιέστε : ΕΔΩ )

(Τό παρόν άρθρο τού συμπατριώτη μας Γιωργου Βέλτσου έχει πρωτογραφτεί στίς 25 Ιουνίου τού 2018 στήν ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ καί αναδημοσιεύθηκε τήν επομένη (26-6-18) από τή "Νέα Μύκονο" κατόπιν αδείας τού συγγραφέα του).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.