Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

«Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία μας»


Οργή Τσίπρα για την επίθεση στο σπίτι της Τζάκρη:
"Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία μας", "η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει. Η Δημοκρατία στο τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσει"
Αυτό τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο facebook και στο twitter, με αφορμή την επίθεση στο σπίτι της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, και ενώ χτες είχε υπάρξει επίθεση και στο σπίτι του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη.
Ο πρωθυπουργός σημειώνει πως το ελάχιστο που αναμένει...
συνέχεια...
...από τον κ. Μητσοτάκη και όλα τα κόμματα "είναι αυτή τη φορά να καταδικάσουν χωρίς μισόλογα".
Αναλυτικά, ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:
"Στην αρχή ήταν η στοχοποίηση βουλευτών με απειλητικά μηνύματα. Μετά με αφίσες. Ακολούθησαν τα τάγματα εφόδου στο κοινοβούλιο. Για να καταλήξουμε στους εμπρησμούς σπιτιών των βουλευτών.
Όσοι κάνουν πως δε βλέπουν, δεν ακούνε, δεν καταλαβαίνουν φέρουν τεράστια ευθύνη. Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία μας.
Το ελάχιστο που αναμένω από τον Κ. Μητσοτάκη και όλα τα κόμματα είναι αυτή τη φορά να καταδικάσουν χωρίς μισόλογα.
Να ξέρουν όλοι: Η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει. Η Δημοκρατία στο τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσει.".
ΣΥΡΙΖΑ: Φασιστική και εγκληματική πράξη η επίθεση με μολότοφ στην οικία της Θεοδώρας Τζάκρη
«Η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, είναι μια φασιστική, εγκληματική πράξη, η οποία στρέφεται εναντίον της δημοκρατίας. Όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, και κάθε δημοκρατικός πολίτης, οφείλει να την καταδικάσει κατηγορηματικά και έμπρακτα. Οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης, πρέπει άμεσα να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν» αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το κυβερνών κόμμα επιτίθεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας πως «πέρα από τους φυσικούς αυτουργούς, όμως, υπάρχει και ηθικός αυτουργός. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του, που οργάνωναν εκστρατείες εκφοβισμού εναντίον βουλευτών. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, που τόσον καιρό τώρα, με συστηματικά ψεύδη, ακραία διχαστικό λόγο και κατηγορίες περί 'αντεθνικής στάσης' εναντίον όσων τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, υποδαυλίζουν ένα κλίμα μίσους, βγαλμένο από τις πιο σκοτεινές μέρες της Δεξιάς».
Καταλήγοντας στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του, δεν πρέπει απλώς να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια. Πρέπει να σταματήσουν αμέσως το κήρυγμα μίσους, που τροφοδοτεί τους εγκληματίες». 
 23.01.2019 
από : documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.