Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Μεγάλες προσδοκίες... παρηγόρια στή χασούρα...

Θέλει να βάλει τον Πρόεδρο στο κάδρο της... «θεσμικής εκτροπής»
Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εκμεταλλευθεί πολιτικά την κρίση μεταξύ κυβέρνησης και Δικαιοσύνης είναι σαφές. Ωστόσο, η ΝΔ δε θα περιοριστεί μόνο στις καταγγελίες περί «θεσμικής εκτροπής» ή στα αγγλικά τιτιβίσματα του προέδρου της πως το κράτος Δικαίου στην Ελλάδα είναι... υπό απειλή. 
Ταυτοχρόνως, στα σχέδια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να εμπλακεί στο κάδρο της αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 
Όσοι γνωρίζουν πώς λειτουργεί η Πειραιώς διαβεβαιώνουν τον Neo πως δεν είναι τυχαίο ότι αρθρογράφοι προσκείμενοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ καλούν τον Πρώτο Πολίτη να παρέμβει ή ακόμη και να... παραιτηθεί.
 Ταυτοχρόνως, ο πρόεδρος της ΝΔ δέχεται εισηγήσεις ακόμη και να ζητήσει να...
συνέχεια...
...γίνει δεκτός από τον Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να τού ζητήσει και επισήμως την παρέμβασή του, τόσο για θέματα Δικαιοσύνης, όσο και για το σχέδιο του Μαξίμου να προχωρήσει με τη μορφή «κυβέρνησης ανοχής» όταν αποχωρήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. 
Πάντως, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει πως, ό,τι κι αν επιδιώκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ούτε σε κάποιο κάδρο θα μπει, αλλά ούτε και κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που προβλέπει το Σύνταγμα. 
Και το Σύνταγμα έχει πολύ συγκεκριμένες προβλέψεις για το πότε πέφτει και το πότε δεν πέφτει μία κυβέρνηση...

Neo (matrix24)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ "Νέας Μυκόνου" : O υπέρτιτλος είναι δικός μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.