Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ευάγγελος Αντώναρος: Οι «Μαρίες Αντουανέτες» και τα fake news για τη «Μακεδονία»

Ποιους αποκαλεί «Μαρίες Αντουανέτες» ο Αντώναρος και οι καταγγελίες του κατά ΝΔ για fake news για τη «Μακεδονία» 
«Μαρίες Αντουανέτες»! Έτσι χαρακτήρισε ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, ορισμένους πολιτικούς και δημοσιογράφους και μάλιστα σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Η ανάρτηση του αφορά την αύξηση του κατώτατου μισθού. Όμως δεν σταμάτησε εκεί και με νεώτερη ανάρτηση καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις σχετικά με τη χρήση του όρου Μακεδονία σε εμπορικά προϊόντα.
Διαβάστε και τις τις δύο καταγγελίες του κυρίου Αντώναρου:

Συνδρομο Μαρίας Αντουανετας. Ετσι αποκαλώ εγώ τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι πολιτικοί κι ορισμένοι δημοσιογράφοι σε διατεταγμένη υπηρεσία σνομπάρουν τις αυξήσεις που δίνονται στούς κατώτατους μισθούς...
Περισσότερα προσεχώς.
Συνδρομο Μαρίας Αντουανετας.
Ετσι αποκαλώ εγώ τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι πολιτικοί κι ορισμένοι δημοσιογράφοι σε διατεταγμένη υπηρεσία σνομπάρουν τις αυξήσεις που δίνονται στούς κατώτατους μισθούς...

Περισσότερα προσεχώς.

Και λίγο αργότερα κάνει τις καταγγελίες για ψευδείς ειδήσεις που κάνουν κάποιοι «ειδικά στη Νέα Δημοκρατία» για μικροκομματικούς σκοπούς:
Πότε θα σταματήσουν επιτέλους κάποιοι -- ειδικά στη Νεα Δημοκρατία -- να κυκλοφορούν fake news, να παραπληροφορούν με πρόθεση, να δημιουργούν ηθελημένα κλίμα ανησυχίας και αβεβαιότητας στον πληθυσμο για μικροκομματικούς λόγους; Η τοποθέτηση του καθ όλα αρμόδιου πρόεδρου του ΣΒΒΕ είναι σαφής πέρα από οποιαδήποτε αμφισβήτηση.
Ποτε θα σταματήσουν επιτέλους κάποιοι -- ειδικά στη Νεα Δημοκρατία -- να κυκλοφορούν fake news, να παραπληροφορούν με πρόθεση, να δημιουργούν ηθελημένα κλίμα ανησυχίας και αβεβαιότητας στον πληθυσμο για μικροκομματικούς λόγους; Η τοποθετηση του καθ όλα αρμόδιου πρόεδρου του ΣΒΒΕ είναι σαφής πέρα από οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.