Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Αβαντάρουν τόν Πολάκη όσοι κινούν τήν "ιστορία" τού δανείου του...

Πήρε τηλέφωνο τον Στουρνάρα και ζήτησε τον έλεγχο κι άλλων δανείων
 
Συνεχίζονται οι πολιτικές ζυμώσεις για το δάνειο που πήρε ο Παύλος Πολάκης από την Attica Bank, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να τηλεφωνεί το βράδυ της Δευτέρας στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδoς, Γιάννη Στουρνάρα για το συγκεκριμένο θέμα. 
Αφού ο κ. Πολάκης ενημέρωσε τον κ. Στουρνάρα ότι η συνομιλία τους... ηχογραφείται, ζήτησε από τον διοικητή της ΤτΕ να ελέγξει το δάνειό του, καθώς κι άλλα δάνεια όπως αυτό του Κήρυκα Χανίων στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα δάνεια προς τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, διάφορους πολιτικούς (Μαρία Σπυράκη, Άδωνη Γεωργιάδη) και το Πρώτο Θέμα
Μάλιστα, υπογράμμισε στον κ. Στουρνάρα ότι θα πάει από την Τράπεζα και δεν θα φύγει εάν ο διοικητής της ΤτΕ δεν διατάξει τη σχετική έρευνα.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που έκανε λόγο για πρωτοφανείς ενέργειες του Παύλου Πολάκη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: 

Ο Παύλος Πολάκης ζηλεύοντας τις πρακτικές του Γιάνη – Κλουζώ Βαρουφάκη αποπειράθηκε σήμερα να εκβιάσει τον κεντρικό Τραπεζίτη της Ελλάδας ηχογραφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία τους. Η είδηση είναι ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει τον ανεκδιήγητο υπουργό του, ενώ μετατρέπει την Ελλάδα σε Μπανανία. 
Σημειώνεται ότι πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος χαρακτήρισαν ως σύννομη με τους κανόνες που ισχύουν στην Attica Bank, τη χορήγηση του δανείου προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.
Από την πλευρά της, η Attica Βank εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογράμμισε ότι η χορήγηση του δανείου έγινε με βάση αυστηρά πιστοδοτικά όρια.
18.02.2019
από: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.