Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Πολάκης : Ειδικός στό νά χάνει τό δίκιο του...

Εγκληματίας χωρίς έγκλημα...
Εφόσον και ο ίδιος ο Π. Πολάκης διαψεύδει αλλά και δεν υπάρχει πουθενά ηχητικό που να αποδεικνύει την οποιαδήποτε παράνομη καταγραφή τότε δεν μπορεί προφανώς να παρέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας.
Το μόνο που προκύπτει είναι ότι για άλλη μία φορά ο αν. υπουργός Υγείας -όσο κι αν είναι κατανοητό ότι δέχτηκε ενορχηστρωμένη μιντιακή και πολιτική επίθεση- αντέδρασε ακραία. Αυτού του τύπου όμως οι αντιδράσεις εν θερμώ και με αγοραίο τρόπο, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να χάσει κάποιος το δίκιο του.

Σε κάθε περίπτωση οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά τραπεζικών στελεχών της Τράπεζας Αττικής που ελέγχονται για σωρεία «θαλασσοδανείων» (ακόμα και την περίοδο της χρεοκοπίας) αλλά και το γεγονός ότι αρκετοί εξ αυτών ήταν συνεργάτες του κ. Στουρνάρα απλά... συνέπεσε με τη δημοσιογραφική έρευνα του επίσης πολλαπλά δανειοδοτημένου «Πρώτου Θέματος». 

Με την υποτιθέμενη καταγραφή του τηλεφωνήματος Πολάκη - Στουρνάρα τα στελέχη του συγκεκριμένου ομίλου έχουν βγει κυριολεκτικά στα κάγκελα!

Ακούγεται βέβαια κάπως ειρωνικό να διαμαρτύρονται εκείνοι που εγκαινίασαν ως δημοσιογραφική πρακτική τις παράνομες καταγραφές, τις κρυφές κάμερες, τους υπαινικτικούς εκβιασμούς αλλά ακόμα και τη δημοσίευση DVD προϊόντων εκβιασμού που αφορούσαν αποκλειστικά την προσωπική ζωή παραγόντων της δημόσιας ζωής.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ένας πρώην κυβερνητικός παράγοντας μόλις πληροφορήθηκε την πρόθεση του «Πρώτου Θέματος» να δημοσιοποιήσει την παράνομη βιντεοταινία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. 

Αιδώς Αργείοι (όσοι κι αν αυτό είναι κλισέ).

Α.Ψ.

Από τη στήλη Παρασκήνια

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.