Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

«...ένα ολόκληρο σύστημα συμφερόντων, σε απόγνωση,"παίζει τα ρέστα του"...»

Μαρινάκης καλεί Καμμένο
Αντίθετα με τις προσδοκίες ότι το Μακεδονικό θα οδηγούσε σε άτακτη πτώση της κυβέρνησης, τελικά οδήγησε στο σχηματισμό μιας συμπαγούς κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, απαλλαγμένης από τον Καμμένο, που όμως φαίνεται ότι βρίσκει απρόσμενους, έστω και όψιμους, "φίλους". Σε άρθρο της η ιστοσελίδα in.gr, του ομίλου Μαρινάκη, τον καλεί να ρίξει την κυβέρνηση. Ο συντάκτης του άρθρου με τίτλο: "Πάνο, δώσε τον Τσίπρα πριν σε δώσει αυτός", πιστεύει πως ο αρχηγός των ΑΝΕΛ θα πρέπει να διαθέτει στοιχεία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μείζον πολιτικό γεγονός. Ισχυρίζεται μάλιστα πως αν δεν ρίξει ο Καμμένος τον Τσίπρα, θα γίνει ο ίδιος εξιλαστήριο θύμα. Ισχυρισμός εμφανώς αυτοαναιρούμενος που προδίδει ένα είδος απελπισίας στην έκκληση της εφημερίδας.
Όπως προδίδει και το γεγονός ότι το συγκρότημα Μαρινάκη εναποθέτει τις ελπίδες του σε αυτόν που κατηγορούσε τον ιδιοκτήτη για την εμπλοκή του στη διακίνηση 2 τόνων ηρωίνης. Αξιοσημείωτο εξάλλου ότι πλέον ο Πάνος Καμμένος βρίσκει φιλόξενη στέγη σε όλα τα ΜΜΕ που επί τέσσερα χρόνια επιχειρούσαν να τον γελοιοποιήσουν. Χωρίς αμφιβολία, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι ένα ολόκληρο σύστημα συμφερόντων, σε απόγνωση,"παίζει τα ρέστα του". 
Τους λόγους φαίνεται να εξέθεσε ο ίδιος ο Καμμένος όταν εξήγησε γιατί αρνήθηκε να ρίξει την κυβέρνηση το καλοκαίρι του 2018:
  "Για να ανοίγανε σαμπάνιες οι ναρκέμποροι; Αυτοί που χρηματοδοτούν κόμματα με τα έσοδα από τουρκική ηρωίνη; Που πλήρωναν αποστασίες και εξαγορές βουλευτών, οι τρόφιμοι του Σόρος. Όλοι αυτοί συνασπίστηκαν σε ένα μέτωπο διαπλοκής για να ρίξουν την κυβέρνηση, για να γλιτώσουν τη φυλακή τα λαμόγια της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα λαμόγια των θαλασσοδανείων. Ήμασταν οι πρώτοι που τολμήσαμε να τα διερευνήσουμε. Όλοι αυτοί βαφτίστηκαν εν μια νυκτί Μακεδονομάχοι, οι πολιτικοί ηγέτες των οποίων ήταν οι υπεύθυνοι για την καυτή πατάτα του Μακεδονικού".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.