Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Πανικό προδίδει η "επίθεση" στήν Εισαγγελέα Διαφθοράς...

Δεν ενοχλεί η διαφθορά, αλλά η Εισαγγελέας Διαφθοράς 
Κίνηση που γεννά επίμονα ερωτήματα υπήρξε ένα ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για την αγορά ενός ακινήτου το 2008 από την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στο Κουκάκι. Το ρεπορτάζ αναφερόταν στην εμπορική και την αντικειμενική αξία σε σχέση με το τίμημα που δηλώθηκε στην Εφορία και άλλα παράπλευρα ζητήματα. Δεν πρόκειται για έρευνα που καταλήγει σε κάποιο εύρημα αλλά για ρεπορτάζ που απλώς υπαινίσσεται ύποπτες κινήσεις και σκάνδαλο φοροδιαφυγής. Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, επρόκειτο  για συνήθη αγοραπωλησία ενός ενυπόθηκου ακινήτου 135 τμ., πρώτη κατοικία της Εισαγγελέως, για την οποία έχουν εκπληρωθεί όλες οι υποχρεώσεις της.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Ε. Τουλουπάκη με εξώδικο προς τον Σκάι και τον Τάσο Τέλλογλου που παρουσίασε το θέμα, ζητώντας άμεση επανόρθωση, τον σταθμό να αναδιπλώνεται άμεσα απαντώντας:
«Είναι σαφές πως η ίδια η εισαγγελέας δεν εμπλέκεται σε φοροδιαφυγή, καθώς δεν απέκρυψε οποιαδήποτε υποχρέωση» ενώ προσθέτει κάποιες ασαφείς αναφορές για τους πωλητές του διαμερίσματος άνευ ουσίας και χωρίς καμία σχέση με την εισαγγελική λειτουργό.
Είναι πασιφανές ότι όχι μόνο δεν υπήρξε κανένα σκάνδαλο αλλά ούτε καν σκιά στην υπόθεση, στην οποία επιχειρήθηκε να εμπλακεί η Εισαγγελέας Διαφθοράς.  Όμως η στιγμή η οποία εφευρίσκεται το "σκάνδαλο" δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς η Toυλουπάκη, που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση Novartis, φαίνεται να καταλήγει πλέον στην άσκηση διώξεων, με βάση το αποδεικτικό υλικό.
Η ΝΔ και το σύστημα συμφερόντων, που έχει επενδύσει στην επάνοδό της στην εξουσία, θα ήθελαν όσο τίποτε να θίξουν την αξιοπιστία της Εισαγγελέως που με τις ενδεχόμενες διώξεις θα καταρρίψει τη θεωρία της "σκευωρίας", με την οποία αμύνθηκαν τα εμπλεκόμενα στελέχη της ΝΔ με πλήρη πολιτική κάλυψη από το κόμμα. Είναι τόσο μεγάλα τα συμφέροντα και οι ευθύνες που κρίνονται από το σκάνδαλο της Novartis, που θα ήταν πολύ χρήσιμο να αποδομηθεί η Εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση. Η πραγματικότητα φαίνεται να είναι απλώς μια ενοχλητική λεπτομέρεια για τη ΝΔ και το μιντιακό της σύστημα.
 17 Μαρ. 2019

από: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.