Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Σουμάρανε τό Λυκουρέζο. Ένταλμα σύλληψης καί γι άλλον δικηγόρο...


Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη Μαφία των φυλακών

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη Μαφία των φυλακών

Συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή που ερευνά την υπόθεση της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το ένταλμα το εξέδωσε ο ανακριτής και έφτασε στην Αντιτρομοκρατική, καθώς αυτή έχει αναλάβει την υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λυκουρέζος είχε καταθέσει στην Αντιτρομοκρατική και ενώπιον του ανακριτή.
Μετά τα όσα κατέθεσε, υπήρξαν στοιχεία που οδήγησαν τον εισαγγελικό λειτουργό να αποφασίσει τη σύλληψή του για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών...

 
Η σύλληψη Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύλληψη του έγινε έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος, όπου ο γνωστός ποινικολόγος βρισκόταν σε προσωπικό ραντεβού.
Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον κ. Λυκουρέζο για φωτογραφίες και λήψη αποτυπωμάτων στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, δεν επετράπη η επικοινωνία των δικηγόρων συνεργατών του μαζί του.
Υπενθυμίζεται πως για το κύκλωμα των φυλακών είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες ημέρες ακόμα δυο δικηγόροι.


Σύμφωνα με το CNN, η εξέλιξη της σύλληψης Λυκουρέζου έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος είχε υποβάλει υπόμνημα διά του συνηγόρου του.
Στο εν λόγω υπόμνημα κατήγγειλε πολιτικά πρόσωπα και πασίγνωστους δικηγόρους ότι επιχείρησαν να απεμπλέξουν τον επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρο, βασικό κατηγορούμενο στο σκάνδαλο Energa από τις πολύ σοβαρές κατηγορίες εναντίον του.


Και νέο ένταλμα σύλληψης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, ένταλμα σύλληψης και κατά του γνωστού δικηγόρου Θεόδωρου Παναγόπουλου για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών εκδόθηκε από τον ειδικό εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας Ευ. Νικόπουλο που χειρίζεται την υπόθεση.
18/4/2019

από : nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.