Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Τα κινητά που εκπέμπουν τη μεγαλύτερη και τη μικρότερη ακτινοβολία



Πάντα κρατάμε τα smartphones κοντά μας, ακόμη και αν δεν τα χρησιμοποιούμε για κλήσεις, μηνύματα ή browsing. Πολλά reports όμως έχουν δημοσιευθεί που μιλούν για την ακτινοβολία που τα smartphones εκπέμπουν. Πριν από μερικές ημέρες, η Statista δημοσίευσε μια ανανεωμένη λίστα των smartphones που εκπέμπουν την μεγαλύτερη ακτινοβολία, όσο και εκείνα με την μικρότερη. Η Xiaomi και η OnePlus βρίσκονται στη κορυφή με τις υψηλότερες τιμές...

Ευάγγελος. Αντώναρος : Σχεδόν καμία πιθανότητα γιά πρόεδρος της Κομισιόν ο Βέμπερ...

«Καρφιά» Αντώναρου προς «νεόκοπους και διεθνώς άκαπνους πολιτικούς»
Σχεδόν καμία πιθανότητα δεν δίνει ο Ε. Αντώναρος στον Βέμπερ να εκλεγεί πρόεδρος της Κομισιόν
Ευθείες βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, με ανάρτησή του στο facebook κάνοντας λόγο για “νεόκοπους και διεθνώς άκαπνους πολιτικούς (που πρέπει) να προσέχουν τι τους λένε οι..καγκελλάριοι”. Εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο Βέμπερ δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα να εκλεγεί Πρόεδρος της Κομισιόν.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Ο μάντης Καλχα ...ντέρης!

Γιάννη μου γύρνα πλευρό...
Η δημοσιογραφία είναι πολύ σοβαρό πράγμα για να την αφήσουμε στα χέρια σου

Ο Γιάννης Πρετεντέρης, σύμβουλος έκδοσης και αρθρογράφος των ΝΕΩΝ, προέβλεψε χθες από ραδιοφώνου το κλείσιμο αρκετών ΜΜΕ, μεταξύ αυτών και της Εφημερίδας των Συντακτών προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων. Επ' αυτού ο αρχισυντάκτης πολιτικού..
της ΕφΣυν, Γιώργος Πετρόπουλος έγραψε στο fb:

«Μαψυλάκας» : «αυτός που γαβγίζει/μιλάει αδιάκοπα, άσκοπα»


O Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρά σε τρομακτικά επικίνδυνους και ανεύθυνους ισχυρισμούς, όπως τα περί «καταλανοποίησης» της Μακεδονίας και επιχειρεί να εργαλοποιήσει κάθε πιθανή και απίθανη εξέλιξη, ακόμη και θέματα που απαιτούν την πρέπουσα σοβαρότητα, όπως αυτά της δημόσιας Υγείας. Έφτασε στο σημείο να κάνει αντιπολίτευση και με την έξαρση του ιού της γρίπης, που σαρώνει όλη την Ευρώπη.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η ατυχής επίσκεψη του Μάνφρεντ Βέμπερ, του μοναδικού ευρωπαίου σύμμαχου του Μητσοτάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε χονδροειδώς ότι αν αλλάξει η κυβέρνηση στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει μια μείωση των στόχων στα πρωτογενή πλεονάσματα. Η ευρωπαϊκή ηγεσία και το Βερολίνο τον «άδειασαν» λίγες ώρες αργότερα με εμφατικό τρόπο, ενώ...