Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Σχολιάζεται η "πρόταση" καί η Διαμαντοπούλου...

Tην προθερμαίνει για τον επερχόμενο ανασχηματισμό
Tην Αννα Διαμαντοπούλου προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη θέση του γγ του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά». Παραθέτουμε κάποια από τα σχόλια:
➤ Είναι αλήθεια δύσκολο να βρεις άνθρωπο που να μην έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο εκτός κρατικού μηχανισμού. Η Άννα της.. καρδιάς μας διορίστηκε νομάρχης- τότε δεν εκλέγονταν- το 1985, σε ηλικία 26 ετών και έκτοτε όλο και κάποια θέση βρισκόταν για να προσφέρει την εμπειρία της (πού ακριβώς παραμένει άγνωστο). Το 2012 δεν κατάφερε να εκλεγεί και έκανε αυτό που συνήθιζαν διάφοροι του εκσυχρονιστικού ΠΑΣΟΚ. Ίδρυε κόμματα, ομάδες, think tank απ' αυτά με τα οποία δεν ασχολείται κανείς, αλλά υπάρχουν αρκετοί στον Τύπο για να τα υμνήσουν.
Τώρα ήρθε επιτέλους ο καιρός να διδάξει στον ΟΟΣΑ την υψηλή τέχνη της φωτοτυπίας. Δεν την φοβάμαι. Θα τα καταφέρει. Σε έναν οργανισμό που μας πρότεινε να επιμηκύνουμε την ημερομηνία λήξης στα γάλατα για να βγούμε από την κρίση η Άννα μπορεί να γράψει ιστορία.
Δ. Σούλτας
***
➤Η Άννα προτείνεται από τον Κυριάκο για ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α. Τελικά συγκυβερνάμε με τη ΝΔ αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξερουμε.
Α. Λοβέρδος
****
➤ Δεν θα βγει, αλλά την προθερμαίνει για τον επερχόμενο ανασχηματισμό (ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)
Χρήστος Ξανθάκης
***
➤ Ο Μητσοτάκης προτείνει τη Διαμαντοπούλου για τον ΟΟΣΑ. Εντάξει αρκετά "ταπεινώθηκε" η γυναίκα καιρός να λάμψει και πάλι. (Για όσους δεν θυμούνται αποχωρώντας από το ΠΑΣΟΚ είχε δηλώσει ότι έχει ανάγκη να ταπεινωθεί)
Ευγενία Λουπάκη
***
➤ Αν ήθελα να τους ανακατώσω θα έλεγα «καλά δεν υπήρχαν τόσοι άξιοι νεοδημοκράτες, με πτυχία και καριέρα στο εξωτερικό, την Άννα Διαμαντοπούλου βρήκανε;», αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.
 
 
Ανδρέας Μπελεγρής 

                    από :