Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Ερχονται (ήρθαν) τά εμβόλια...



"...η διαδοχή να γίνει με ομαλό τρόπο..."

«Θα έρθεις για διευθυντής στο ΒΗΜΑ;..»...
«Θα έρθεις για διευθυντής στο ΒΗΜΑ;..» με ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου παλιός φίλος και συνάδελφος από τον ΔΟΛ που ξέμεινε και τώρα απασχολείται στο ημερήσιο φύλλο του Μαρινάκη.
«Γιατί το λες αυτό; Έφυγε ο Καρακούσης;» τον ρώτησα γελώντας με τη σειρά μου...
«Οχι ακόμη αλλά όπως λέγεται από διαδρομιστές και καλοθελητές στην Συγγρού, δεν θα αργήσει. Απλώς θέλει να είναι αυτός που θα επιλέξει το πότε θα φύγει» μου απάντησε η παλιοσειρά.
Σχετικά γράφει και το enimerosi24 που θέτει το θέμα ως εξής:
"Παραμένει στο τιμόνι του “Βήματος” μέχρι νεοτέρας ο Αντώνης Καρακούσης…
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Συγγρού. Λέγεται ότι η ζημιά από αποχώρηση ή απομάκρυνσή του σε αυτήν τη φάση, μετά δηλαδή τα τελευταία “τραυματικά” επεισόδια στον οργανισμό (βλ. Ακρίτα, Κρουστάλλη), θα ήταν μεγαλύτερη και θα υπήρχε κίνδυνος να πυροδοτήσει αντιδράσεις! Δεν θα ήταν ανέφελη υπόθεση – λένε οι γνωρίζοντες, η τοποθέτηση νέου διευθυντή σε αυτήν τη συγκυρία.
Για αυτό και οι ίδιες πηγές τοποθετούν το “διαζύγιο” Καρακούση – Alter Ego σε ουδέτερο χρόνο (με ορίζοντα το καλοκαίρι)… Ώστε και η διαδοχή να γίνει με ομαλό τρόπο."

ΥΓ Πάντως πέρα από τις φήμες και τις εικασίες, μετά τις δύο «απώλειες» ο μιντιακός όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη ταρακουνήθηκε για τα καλά καθώς μέσα σε πέντε μέρες έχασε τόσο τη νούμερο ένα κόλουμνιστ (Ακρίτα) στην πλέον ευπώλητη εφημερίδα του όσο και τη διευθύντρια σύνταξης (Κρουστάλλη) από το υψηλού κύρους φύλλο του. Και μάλιστα με καταγγελλίες για καραμπινάτη λογοκρισία και ασφυκτικές πιέσεις από το Μαξίμου...

26.12.20

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

                                                      ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !