Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

"Κουλουβάχατα" επισημαίνει (δικαίως) ο Αντώναρος...

"Σε άδειες πλατείες παρελάσεις δεν γίνονται..."
... ούτε  στη Πιονγκ-Γιάνγκ η το Πεκίνο"...
Εχουμε πραγματικά κυβερνηση για τα μπάζα. Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί κάνουν με τα καμώματα τους τη χώρα διεθνώς ρεζίλι. Δεν τους ειπε κανείς ότι ΠΟΤΕ δεν ανακοινώνεις --ούτε καν διαρρέεις -- ποιους ξενους ηγέτες καλείς σε μια εκδηλωση (εν προκειμένω την παρέλαση για την 25 Μαρτίου) πριν οι... ίδιοι αποδεχθούν την πρόσκληση; Γιατί τότε συμβαίνει αυτό που συνέβη σήμερα. Εισπράττεις ενα ξερό Νιετ απο τον Πούτιν. 
Και πάμε στην προγραμματιζόμενη παρέλαση: Μαθαίνω ότι υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι διαρρεουν ότι η παρέλαση θα γίνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αν ειναι απαραίτητο και  χωρις την παρουσία κόσμου. Μυαλό σε έλλειψη... Πολιτικό αισθητήριο μηδέν... τι να πει κανείς; Σε άδειες πλατείες παρελάσεις δεν γίνονται ούτε  στη Πιονγκ-Γιάνγκ η το Πεκίνο. 
Κι ένα μικρό υστερόγραφο: Αν δεν με απατά η μνήμη μου έχει προγραμματισθεί εδώ και καιρό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (με ένα από τα βασικά θέματα την Τουρκία) για τις 25-26 Μαρτίου στις Βρυξέλλες. Μπορεί να γίνει βέβαια με τηλεδιάσκεψη. Αλλά αν δεν γίνει ο Μητσοτάκης και (ο προσκεκλημένος) Μακρόν πως θα παρευρεθούν στην παρέλαση;  Δεν το σκέφθηκε κανείς από τους φωστήρες στο Μαξίμου;