Σάββατο 15 Μαΐου 2021

"Ουαί υμίν, Γραμματείς καί Φαρισαίοι, υποκριταί..."

Η άγνοια του κ. υπουργού
Σύσσωμα τα ΜΜΕ Πέτσα έσκιζαν τα ρούχα τους στο όνομα της αξιοκρατίας όταν η υπάλληλος του Δημοσίου και κόρη της πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Τασίας Χριστοδουλοπούλου μετατάχτηκε στη Βουλή ταυτόχρονα με τις μετατάξεις και άλλων υπαλλήλων που έγιναν με αιτήματα άλλων κομμάτων. «Στον χορό των ρουσφετολογικών τακτοποιήσεων της τελευταίας στιγμής ενεπλάκη και η Τασία Χριστοδουλοπούλου» έγραφε το «Βήμα» τον Ιούνιο του 2019, χωρίς φυσικά να αναφέρει ποιοι ήταν οι μετακλητοί από τα άλλα κόμματα.

Η Τ. Χριστοδουλοπούλου με ειλικρίνεια είχε παραδεχτεί ότι έπαιξε ρόλο η δική της θέση και όχι μόνο τα πραγματικά προσόντα της κόρης της, θυμίζοντας ότι οι αποσπάσεις, μετατάξεις και προσλήψεις συγγενών, φίλων, πρώην συζύγων ή μετακλητών υπαλλήλων στο Κοινοβούλιο γίνονταν πάντα και άσχετα από τις κομματικές τους προτιμήσεις. Ολοι τότε με μπροστάρη τη Ν.Δ. έπεσαν να τη φάνε, παρότι άμεσα η ίδια ανέστειλε το αίτημα για μετάταξη, παραιτήθηκε από υποψήφια βουλεύτρια, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης διέκοψε και τις άλλες μετατάξεις.

Σήμερα που διορίστηκε στη θέση άλλης δικηγόρου και μητέρας δύο παιδιών η πρώην σύζυγος του πρώην υπουργού Γ. Κουμουτσάκου, μια απέραντη σιωπή έριξε τη σκιά της στην τηλεκατευθυνόμενη ενημέρωση.

Το μόνο που βρήκε να πει ο κ. Κουμουτσάκος είναι ότι έχει χωρίσει συναινετικά, ότι η πρώην σύζυγός του είναι εξαίρετη δικηγόρος και ότι και ο ίδιος το έμαθε αυτό από τις εφημερίδες! Δηλαδή ούτε γάτος ούτε ζημιά! Ο πρόεδρος της Βουλής και το κόμμα του σφυρίζουν αδιάφορα την ώρα που επί Κ. Μητσοτάκη οι διορισμοί έχουν φτάσει πλέον σε τρίτου βαθμού συγγένειες, ενώ το ηθικό και το νόμιμο έχουν γονατίσει από το ρουσφέτι, τον νεποτισμό και το «μένουμε άφωνοι»!

15.05.2021

Αντα Ψαρρά