Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Τό κρολάρισμα τού αποχετευτικού δικτύου καί η απατηλή επικοινωνιακή δημαγωγία...




"Σμπαράρανε" οι υποδομές τής αποχέτευσης σέ Μεγάλη Άμμο, Ορνό (από χθές) καί Πλατύ Γιαλό...





Μ
ετά κι από τό σμπαράρισμα τού σκατοβολιού σέ Μεγάλη Άμμο, Ορνό καί Πλατύ Γιαλό- θά μάς βραβεύσουν κι από πρώτους στήν Ευρώπη, σέ δημαρχιακό 
επίπεδο, θά μάς βγάλουν πρώτους στόν κόσμο!
Κατά τά λοιπά, τό επικοινωνιακό πρότζεκτ, τής "τοπικής εξουσίας", όλο καί κάποιος θά βρίσκεται νά θέλει νά μάς πείσει ότι δέν είναι τίγκα στήν απατηλή δημαγωγία...

Πλατύ Γιαλός 8/7/2021 :

(δείτε το στή μεγάλη οθόνη)

ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ : Ανακοίνωση γιά τά λύματα τού Ορνού

Μετά τις συνεχείς διαρροές λυμάτων τις τελευταίες μέρες στην περιοχή του Ορνού, ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί για σοβαρή βλάβη στον κεντρικό καταθλιπτικό αγωγό αποχέτευσης στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου, με αποτέλεσμα τα λύματα να διαρρέουν στη θάλασσα, ενώ η αποκατάστασή του είναι αρκετά δύσκολη. Δεν δημοσιεύουμε φωτογραφίες για ευνόητους λόγους.
Το πιο προβεβλημένο νησί στην Ευρώπη σε θέματα διαχείρησης του νερού (ύδρευση-αποχέτευση) όπου το επισκέπτονταν πανεπιστήμια από Ελλάδα και εξωτερικό για να μελετήσουν τους τρόπους που εφάρμοζε, σήμερα έχει καταντήσει ουραγός. Κανένα όραμα και κανένας σοβαρός προγραμματισμός δεν γίνεται, παρά μόνο αναρτήσεις στο διαδίκτυο για τα μάτια του κόσμου.
Τί αντιπολίτευση να κάνει κάποιος αυτές τις δύσκολες στιγμές;
Τα είπαμε, τα αναλύσαμε και τα δείξαμε προεκλογικά, αλλά δεν γίναμε πιστευτοί.
Δυστυχώς τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, συμβαίνει άλλη πολύ σοβαρή βλάβη στο δίκτυο αποχέτευσης του Πλατύ Γυαλού όπου τα λύματα υπό μορφή ρέματος τρέχουν στην θάλασσα μέσα από τις ομπρέλες και τα καταστήματα.
Στεκόμαστε στο πλευρό των πολιτών της Μυκόνου και θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Το ζήτημα όμως είναι πολύ πιο σοβαρό.
Οι φωνές και οι επισημάνσεις μας στα δημοτικα συμβούλια παραμένουν γράμμα κενό και ούτε καν δημοσιεύονται, ενώ οι υποδομές καταρρέουν μετά την μακροχρόνια έλλειψη συντήρησης και νέων έργων στην κορωνίδα του ευρωπαικού τουρισμού, τη Μύκονο.
 
 Μύκονος  Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021                        
                                                  
                                                                ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ!